enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9924
EURO
37,8627
ALTIN
2.822,34
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Parçalı Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Hafif Yağmurlu
30°C

BAŞKAN BÖCEK, “VİRÜSÜ ALANYA’DAN KAPTIM”

BAŞKAN BÖCEK, “VİRÜSÜ ALANYA’DAN KAPTIM”
REKLAM ALANI
20.12.2020
427
A+
A-

Yaklaşık 4 ay süren koronavirüs tedavisinden sonra görevinin başına geçen ve yokluğunda yaşananları ahlak yoksunluğu olarak niteleyip partisinde ki bazı yöneticilere sitem eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, hastanedeki yoğun bakım sürecini, yokluğunda belediyede ve parti içinde yaşananları anlattı. Virüsü 17 Ağustos’taki Alanya ziyaretinde kaptığının kendisine söylendiğini belirten Başkan Böcek, hastaneye ilk yattığında sürecin bu kadar uzayacağının aklına gelmediğini söyledi. “Çok zor bir dönemden geçiyoruz. O anlamda hiçbir şey düşünmedim. Tedavi olur çıkarız dedim ama çok zor günler yaşadım. Öncelikle dua edenlerimize, destek olanlara teşekkür ediyorum dedi.

Partisinden istifa söylentilerini reddederek bazı kırgınlıklarını belirten Başkan Böcek, bunları genel merkezde başta Başkan Kılıçdaroğu olmak üzere herkese mektupla bildirdiğine söyledi. Görevinin başında olduğunu, sağlığının yerinde olduğunu, devamlı kontrol altında fizik tedavi sürecinin devam ettiğini söylen Başkan Böcek Antalya ‘ya hizmete devam edeceğim dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.