enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
32°C
Antalya
32°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C

BAKASETAS’IN BONSERVİS BEDELİ BELLİ OLDU

BAKASETAS’IN BONSERVİS BEDELİ BELLİ OLDU
REKLAM ALANI
25.01.2021
334
A+
A-

Süper Lig ekibi Alanyaspor’un başarılı futbolcusu Tasos Bakasetas’ın birçok talibi olduğu biliniyor. Akdeniz ekibi, Yunan orta sahanın bonservis bedelini belirledi.

Alanyaspor’un 27 yaşındaki on numarası Tasos Bakasetas’a Süper Lig ve Avrupa’dan teklifler gelmeye devam ediyor. Turuncu-yeşilli ekip bu tekliflerin ardından başarılı futbolcunun bonservis bedelini belirledi. Alanyaspor, Bakasetas’a talip olan kulüplerden 5 milyon Euro isteme kararı aldı. 5 milyon Euro veren bir kulüp olmaz ise Akdeniz ekibi, Yunan futbolcuyla sözleşme uzatacak.

20 MAÇTA 6 GOL 4 ASİST

Tasos Bakasetas sezonun geride kalan kısmında Alanyaspor ile 20 maça çıktı. Bu maçların 19 tanesine ilk 11’de başlayan ve başarılı performansıyla dikkat çeken Bakasetas, 6 gol kaydetti. 4 tane de asist yapan 27 yaşındaki on numara takımının attığı 10 gole direkt etki etti.

ALANYASPOR, YUNANİSTAN DIŞINDAKİ İLK TAKIMI

Kariyerini Alanyaspor’da sürdüren Tasos Bakasetas daha önce Yunanistan dışına hiç çıkmadı. Yunanistan dışındaki ilk takımı Alanyaspor olan Yunan orta saha daha önce Asteras Tripolis, Aris Saloniki, Panionios ve AEK Atina takımlarında oynadı.

REKLAM ALANI