enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0386
EURO
37,8608
ALTIN
2.800,80
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Aytemiz Alanyaspor, Sergen Yalçın’a Emanet..

Aytemiz Alanyaspor, Sergen Yalçın’a Emanet..
REKLAM ALANI
10.11.2018
959
A+
A-

Aytemiz Alanyaspor  yönetimi, Spor Toto Süper Lig’in 11’inci haftasında oynanan Evkur Yeni Malatyaspor maçının ardından karşılıklı anlaşma sonucunda yollarını ayırdığı Mesut Bakkal’ın yerine getirme kararı aldığı Sergen Yalçın ile anlaşma imzaladı.

Sergen Yalçın geçtiğimiz sezon Atiker Konyaspor’da teknik direktörlük yaptı. Sergen Yalçın yeşil beyazlı kulüpte 10 resmi maça çıktı.
Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, teknik direktör Sergen Yalçın ve ekibine başarılar dileyerek, “İnşallah birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her iki taraf için de hayırlı olsun” dedi.

YALÇIN: “LİGDE HER TAKIM HER TAKIMI YENEBİLECEK DURUMDA”
Teknik direktör Sergen Yalçın ise “Alanyaspor’da yeni bir süreç yaşanıyor. Bundan sonraki süreç hem bizim için hem de Alanyaspor için inşallah hayırlı olur. Alanyaspor’a bizi uygun gördüğü için başkan Çavuşoğlu’na teşekkür ediyorum. Alanya başarılı olabileceğimize inandığım bir camia” diye konuştu.
Oyuncuların hepsini tanıdığını belirten Yalçın şöyle devam etti: “Anlaştık ancak Fenerbahçe maçından sonra göreve başlayacağız. Ligde her takım her takımı yenebilecek durumda. Herkes iyi savaşıyor. Hiç belli olmaz. Kazanabiliriz de kaybedebiliriz de. Bu tür maçlara konsantre olmak daha kolay. Umarım haftasonu bizim için iyi bir oyun olur.”

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın ekibi şu isimlerden oluşuyor: Murat Şahin (Antrenör), Çağdaş Atan (Antrenör), Murat Kaytaz (Analiz), Levent Açıl (Kaleci Antrenörü), Giovanni Melchiorre (Kondisyoner), Gürsoy Yalçın (Maç izleme).

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.