enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9924
EURO
37,8627
ALTIN
2.822,34
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Parçalı Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Hafif Yağmurlu
30°C

AYLAR SONRA OKUL HEYECANI

AYLAR SONRA OKUL HEYECANI
REKLAM ALANI
14.02.2021
324
A+
A-

Koronavirüs nedeniyle eğitim ve öğretime ara veren okullar 15 şubat pazartesi gününden itibaren öğrencileriyle buluşuyor.

2020-2021 Eğitim ve öğretim yılının ikinci döneminin 15 şubat günü başlamasıyla ilgili açıklama yapan Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz öğrencilerine kavuşmanın heyecanını yaşayan öğretmenlerin sevincine ortak oldu ve hazırlıkları tamamlanan okullarda öğrenim görecek öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz’ın açıklaması şöyle,

“2020-2021 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi 15 Şubat pazartesi günü itibariyle başlıyor. Pazartesi günü sabah saat 08:45’te Türkler Ayşen Cengiz Urfalıoğlu ilkokulu-Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu’nda, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin kavuşma heyecanına ortak olacağız.53 köy ve mahalle okulumuzun tüm kademelerinde, 5 tam gün olmak üzere eğitim-öğretime başlıyoruz.

Diğer taraftan; bağımsız anaokulları ile, 8.ve 12.sınıflarımız Destekleme ve Yetiştirme Kursları adı altında zaten açılmışlardı. 1 Martta ise özel ve devlet okullarının 8. ve 12. sınıflarımız açılarak aynı zamanda destekleme ve yetiştirme kurslarına devam edeceklerdir. Özel ve devletteki diğer sınıf seviyelerinin de ise İl/ilçe Hıfzıssıhha kurulu kararına göre hareket edilecektir.

Tüm şube müdürlerimiz pazartesi sabah köy okullarında olacaklar. “

REKLAM ALANI