enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9894
EURO
37,8372
ALTIN
2.820,49
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Parçalı Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Hafif Yağmurlu
30°C

ARIKAN’DAN İFTİRA İDDİALARINA HAKARET DOLU AÇIKLAMA

ARIKAN’DAN İFTİRA İDDİALARINA HAKARET DOLU AÇIKLAMA
REKLAM ALANI
29.02.2024
34
A+
A-

“İYİ PARTİ MERAL AKŞENER, MERAL AKŞENER İYİ PARTİ DEMEKTİR”
İYİ Parti Alanya önceki İlçe Başkanı ve Antalya Siyasi İşler Başkanı Alper Arıkan isim vermeden Alanya İlçe Teşkilatını ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin’i eleştirenlere ağır sözlerle cevap verdi.
Arıkan’ın omurgasız kişi veya kurumlar diye nitelendirdiği,kimliği belli olmayan birilerinin “Şahin, Meral Akşener’i yok sayıyor, parti susuyor ve Şahin’in nezaketsiz tavrı” gibi manşetler attığını iddia ederek, ağır hakaret dolu açıklaması şöyle,
“İYİ Parti Meral Akşener, Meral Akşener İYİ Parti demektir!
Yukarıda yazılan yıllardır telaffuz ettiğimiz, partimizin değişmez bir cümlesidir. Hal böyle iken bazı omurgasız kişi veya kurumların “Şahin, Meral Akşener’i yok sayıyor, parti susuyor ve Şahin’in nezaketsiz tavrı” gibi üç oy uğruna yalan ve dolana batmış, milletin aklı ile dalga geçen manşetleri “Her şey Alanya’mız İçin” diyerek çıktığımız bu yolda aslında bizleri motive ediyor. Bir kez daha bataklığa batmış kararlık zihinlerinin seviyesizliğin görerek iyi ki Alanya’mız için bu manşet tetikçilerine aldırış etmeden çalışıyoruz dedirtiyor.

Rakibine çamur atarak desteklemediği halde “Kraldan çok kralcılık” yapan zihniyetler soytarı olmaya mahkumdur. Onlar soytarılık yapacak, bizler de seviyesizliklerine bakıp eğleneceğiz. İradesini ipotek etmiş zihniyetlere karşı tarih boyunca sadece yapılan budur. Ya yok sayar yolunuza devam edersiniz ya da gülüp geçersiniz.

Mehmet Şahin ve Nesrin Ünal İYİ Parti’mizin Genel Başkanı Meral Akşener tarafından Antalya ve Alanya’nın İYİ olması için bismillah denilerek adaylığı onaylanan kişilerdir. Sizin gibi şekilcilik üzerinden saçma algılar yerine iki adayımızda tertemiz bir kampanya ile sahada hemşehrilerimiz ile kucaklaşmaktadır.

Yani zekası ilerlemesini durdurmuş değerli tetikçiler; Mehmet Şahin, Meral Akşener’in adayıdır. İYİ Parti’miz, Genel Başkanımız, Adaylarımız ve Teşkilatlarımız size on beden büyük gelir. Mehmet Başkanımızın siyasi görüşü ne olursa olsun Alanya’mızda yaşayan hemşehrilerimizi ötekileştirmeden, önce Alanya’mız diyerek kazanmaya yürüdüğü bu yolda korktuğunuzu, zeka seviyesi düşük algı çalışması yaparak halkı kutuplaştırmaya cüret ettiğinizi görüyor ve biliyoruz.

Biz çalışmaya siz korkmaya,
Biz bütünleştirmeye siz bölmeye,
Biz nezakete siz hakarete,
Biz yolda doğru yürümeye siz ise doğruları görmezden gelmeye devam edeceksiniz.”

 

REKLAM ALANI