enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0213
EURO
38,0594
ALTIN
2.833,01
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

AÖF İLE İLGİLİ BİLİNMEYENLER BELLİ OLDU MU?

AÖF İLE İLGİLİ BİLİNMEYENLER BELLİ OLDU MU?
REKLAM ALANI
23.02.2021
356
A+
A-

AÖF Bahar dönemi sınavlarının uzaktan mı yüz yüze mi olacağı binlerce öğrencinin gündeminde yer alıyor. Açıköğretim bahar dönemi kayıt yenileme süreci 15 Şubat tarihinde başladı. 26 Şubat’a kadar sürecek olan kayıt yenileme sürecinin ardından Bahar dönemi başlayacak. Bu kapsamda AÖF sınavları ne zaman, online mı olacak gibi birçok soru yanıt aramaya devam ediyor. Anadolu Üniversitesi güz dönemi AÖF sınavlarını bilindiği üzere online olarak gerçekleştirmişti.

Anadolu Üniversitesi Bahar Dönemi kayıtları başladı. Bu noktada yüz binlerce öğrenci AÖF sınav tarihlerini merak ediyor. 15 Şubat’ta başlayan kayıt yenileme süreci 26 Şubat’a kadar devam edecek. Öte yandan AÖF sınavlarının bu dönem de online mı yoksa yüz yüze mi olacağı halen kesinleşmiş değil.

BAHAR DÖNEMİ AÇIKÖĞRETİM AÖF SINAV TARİHLERİ BELLİ OLDU MU?

AÖF sınav tarihleri son dönemde binlerce vatandaşın araştırma konusu haline geldi. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi üzerinden eğitim görmekte olan adaylar 15-26 Şubat tarihleri aralığında kayıt yenileme işlemlerini gerçekleştiriyor.

AÖF bahar dönemi ara sınavı 10-11 Nisan’da yapılacak. Final sınavı ise mayıs ayında gerçekleştirilecek ve 29-30 Mayıs’ta düzenlenecek. Vize sınavı için 01 Mart 2021 tarihine kadar sınav merkezi tercihi yapanlar, bahar dönemi ara sınavına ilgili sınav merkezinde girebilecekler.

Bahar Dönemi Ara Sınavı

10 – 11 Nisan 2021

Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı

29 – 30 Mayıs 2021

Yaz Okulu Sınavı

8 Ağustos 2021

REKLAM ALANI