enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9971
EURO
38,0394
ALTIN
2.833,69
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

ANTALYA’DA 635 LİTRE SAHTE ALKOL YAKALANDI 

ANTALYA’DA 635 LİTRE SAHTE ALKOL YAKALANDI 
REKLAM ALANI
21.01.2022
242
A+
A-

Antalya Emniyet Müdürlüğü, ülke genelinde meydana gelen alkol zehirlenmelerine yönelik Antalya’da 3 adrese ve 2 araca operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda 8 kişi yakalanırken 635 litre sahte alkol, aroma ve alkol kitleri, alkol etiketleri ile 2 adet ateşli silah ele geçirdi.

Ülke genelinde son zamanlarda meydana gelen alkol zehirlenmelerine yönelik Antalya’da yürütülen çalışma neticesinde, Antalya emniyeti, şüphelilerin Kepez ilçesinde 3 adres ile 2 araçta alkol ve sahte alkol yapım malzemesi depoladıklarını tespit etti.

Konu ile ilgili 19 Ocak Çarşamba günü yapılan arama sonucunda, 635 litre sahte alkol, 127 adet sahte içki yapımında kullanılan aroma ve alkol kitleri, 404 adet sahte alkol etiketleri, 2 adet tabanca ve 7 adet fişek ele geçirildi.

Olayla ilgili yakalanan 8 şahıs hakkında Antalya Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda “5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet” suçundan; 1 şahıs hakkında ise “6136 Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanununa Muhalefet” suçundan adli işlem yapıldı. Öte yandan, zehirlenme konusuyla ilgili olarak bir şahsın gözaltındaki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

REKLAM ALANI