enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
32°C
Antalya
32°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C

AMACI ANLAŞILMIŞ DEĞİL

AMACI ANLAŞILMIŞ DEĞİL
REKLAM ALANI
22.11.2020
361
A+
A-

Çıktığı bir televizyon programında terör suçlarından tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala’yı aklayıp serbest bırakılmalarını isteyen Bülent Arınç’a tepkiler büyüyor.

Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi olan Bülent Arınç her zaman olduğu gibi yine kendine özgü fikirleri ile her kesimden tepkileri topladı. Daha önceki bir konuşmasında KHK ile görevlerine son verilen fetö sempatizanları için avukatlık cübbemi giyeceğim diyerek ne yapmaya çalıştığı anlaşılmayan ve fetöcü suçlamalarına maruz kalan Arınç, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında yine akıllara zarar açıklamalarda bulundu. Terör suçlamasıyla yargılanan HDP eski eş başkanı Selahattin Demirtaş ve Sorozcu iş adamı Osman Kavala’yı aklayıp serbest bırakılmasını savunan Bülent Arınç’ın ne yapmaya çalıştığı anlaşılmadı. Ak Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ dan açıklama bekleniyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.