enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0673
EURO
37,8514
ALTIN
2.797,09
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

ALTSO’NUN YENİ YÖNETİMİ İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

ALTSO’NUN YENİ YÖNETİMİ İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
REKLAM ALANI
30.11.2022
135
A+
A-

“BAŞKAN ERDEM’DEN BİRLİK BERABERLİK VURGUSU”

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın Kasım ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, yeni dönem meclis çalışma komisyonları karma listeyle oluşturuldu.

Meclis toplantısında konuşan Başkan Eray Erdem, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, meclis çalışma komisyonlarını karma olarak oluşturduklarına değindi.


Başkan Erdem, “Odamızın aylık olağan meclis toplantısını meclis üyelerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirdik. Toplantımızda yeni dönem çalışma komisyonlarımızı; meclisimizi temsil edecek şekilde, her görüşten arkadaşımızın katılımıyla karma olarak oluşturduk. Bilirkişi, hakem ve ekspertiz listelerini de görüştüğümüz toplantımızda; bütün kararlar oy birliğiyle meclisimizde onaylandı.

Seçim öncesi deklare ettiğimiz ‘birlik ve beraberlik’ vurgusuna odamız meclisinde de devam etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Meclis toplantımızda alınan kararların Alanya’mıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim. Önümüzdeki süreçte Allah’ın izniyle, birlik ve beraberlik içerisinde Alanya’mıza hizmet etmek için çalışacağız” dedi.

REKLAM ALANI