enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0673
EURO
37,8514
ALTIN
2.797,09
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

ALTSO SEÇİM GÜNÜ BELLİ OLDU “ADAYLAR 5 KASIM DEDİ” 

ALTSO SEÇİM GÜNÜ BELLİ OLDU  “ADAYLAR 5 KASIM DEDİ” 
REKLAM ALANI
23.08.2022
149
A+
A-

Geçtiğimiz hafta TOBB tarafından yapılan açıklamada tüm ülkede Ticaret Odaları, Sanayi Odakları, Ticaret ve Sanayi Odaları, Ticaret Borsaları, Deniz Ticaret Odaları seçimlerinin Ekim – Kasım ayları içinde yapılacağının açıklanmasının ardından Başkan Şahin bugün başkanı adayları ile ALTSO’da bir araya geldi.

Belirlenen takvim içerisinde kesin tarih konusunda başkan adaylarının 05 Kasım 2022 tarihinde uzlaştığı açıklandı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan şahin, “Bugün davetimiz üzerine Odamıza gelen başkan adaylarımız Bilal Gömeç, Eray Erdem, Tunahan Toksöz ve Haydar Yıldız arkadaşlarımızı haftalık olağan yönetim kurulu toplantımızda ağırladık. Odamız tarihinde bir ilke imza atarak seçim tarihini belirlemeyi kendilerine bıraktığımız başkan adayı arkadaşlarımızın bu kararı ile ilgili en kısa sürede ilçe seçim kuruluna gerekli başvuruları yapacağız. Oradan çıkacak nihai sonucu da kamuoyuna açıklayacağız” dedi.

ŞAHİN’DEN ADAYLARA ÖNERİ

Toplantıda Başkan Şahin de başkan adaylarına bazı tavsiyelerde bulundu. Şahin “ Oldukça seviyeli bir yarış içindeki arkadaşlarımızdan biz de bazı taleplerde bulunduk. Seçimin bu son döneminde görüntü ve gürültü kirliliğine sebebiyet olunmaması ve vatandaşlarımızın huzurunun korunmasını talep ettik.

Kıymetli aday arkadaşlarımızın da bizlerle aynı görüşleri ve hassasiyeti paylaştıklarını memnuniyetle gördük. 11 Yıldır büyük bir onurla yürüttüğümüz görevimizin son döneminde tarafsızlık içinde kalmaya devam ederek, sürecin sorunsuz biçimde tamamlanması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu vesile ile bugün alınan kararın hizmetin en güzeline layık Alanya’mız için hayırlara vesile olmasını temenni eder, başkan adayı arkadaşlarıma başarılar dilerim. Herşey Alanya’mız için”

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , ,