enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
33°C
Antalya
33°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
31°C
Pazartesi Çok Bulutlu
30°C
Salı Hafif Yağmurlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C

“ALLAH DA SENİ SEVİNDİRSİN BAŞKAN”

“ALLAH DA SENİ SEVİNDİRSİN BAŞKAN”
REKLAM ALANI
23.12.2018
1.055
A+
A-

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı ve Litvanya’nın Alanya Fahri Konsolosu Mehmet Şahin, her zaman yaptığı gibi yine çocukları sevindirdi.

Çocukların mutluluğu benim için her şeyden önce gelir diyen ve onların mutluluğundan huzur bulduğunu belirten Başkan Şahin, her yıl olduğu gibi bu yılda TOBB’dan gelen öğrenci yardımlarını, kendi bütçesinden de katkı yaparak ihtiyaç sahibi 810 öğrenci ile buluşturdu.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafında tespit edilen 4 okuldan 810 öğrenciye eşofman ve spor malzemesi yardımında bulunan Şahin,  hayırsever işadamlarını teşvik etmeyi hedefledikleri bu çalışmanın örnek olması temennisinde bulundu.

ŞAHİN: “ HER SOSYAL SORUNDA YARDIMA HAZIRIZ “

Her yıl olduğu gibi bu yılda eşofman yardımlarını gerçekleştirdiklerini ifade eden ALTSO Başkanı Mehmet Şahin,  “ALTSO olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da TOBB’dan gelen öğrenci yardımına yönetim kurulumuzdan da katkı vererek öğrencilerimize yardımları ulaştırdık. Ticaret odası sadece Alanya’nın ekonomik sorunlarının değil sosyal sorunların da her zaman içerisinde olmuştur, olmaya da devam edecektir. Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Er beyin de katkılarıyla taşımalı eğitim yapılan okullarımızı özellikle seçtik. Ayşen-Cengiz Urfalıoğlu İlköğretim Okulu, Türkler İmam Hatip Ortaokulu, AKDAM İlk Okulu ve Mahmutlar Halil Ülker İlköğretim Okulu öğrencilerimize eşofman ve basketbol toplarını hediye ettik. Şehrimizin ticari sorunlarının yanın da sosyal sorunlarıyla da ilgilenmeye devam edeceğiz” dedi.

HÜSEYİN ER: “BİR ÇOCUK GÜLERSE DÜNYA GÜLER”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ise Alanya’nın ekonomik sorunlarının yanı sıra, sosyal sorumluluk projelerine de büyük önem veren ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Er, “Bir çocuk gülerse dünya güler projesi kapsamında sosyal sorumluluk projesini de içerisine alarak yaklaşık bin çocuğumuzu sevindirdikleri için Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

LİTVANYA’LI ÇOCUKLARI DA SEVİNDİRDİ

Taşımalı eğitim gerçekleştiren okullara giderek öğrencilere eşofman yardımı yapan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Litvanyalı çocuklarla da bir araya gelerek çeşitli hediyeler verdi. Bilindiği gibi Başkan Şahin, geçtiğimiz günlerde de Litvanya Fahri Konsolosu görevine başlamıştı.

Alanya Litvanlar Derneği Başkanı Ruta Danılevıcıute ve Litvanyalı aileler, Litvanya Fahri Konsolosluğu’nu ziyaret ederek Litvanya Fahri Konsolosu ve ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’le görüştü.

Litvanyalı ailelere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Şahin, “Yılbaşına çok az bir süre kalması nedeniyle yerleşik olarak Alanya’mızda yaşayan Litvan vatandaşlarla ofisimizde bir araya geldik. Onların kendilerini burada yalnız hissetmemeleri için sık sık bir araya gelmeye de devam edeceğiz. Zaten Alanya Litvanlar Derneği Başkanı Ruta Danılevıcıute  ile her zaman iletişim halindeyiz” dedi.

Başkan Şahin, “Ziyarette, Litvanya-Alanya arasındaki ilişkileri nasıl geliştirebileceğimiz konusunda da fikir alışverişinde bulunup, önümüzdeki süreçte Alanya’mızda yaşayan Litvan vatandaşlarla ilgili yapılacak projeleri değerlendirdik” diye konuştu.

Litvanyalı çocukları verdiği hediyelerle sevindiren Şahin, anne-babaları da unutmayarak onlara da çeşitli hediyeler takdim etti.

Alanya Litvanlar Derneği Başkanı Ruta Danılevıcıute ise Şahin’e, Litvanya’ya özgü organik ürünlerin yer aldığı bir hediye takdim etti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.