enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0386
EURO
37,8608
ALTIN
2.800,80
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

ALİ KOÇ:”YENİ SEZONDA YILDIZSIZ FORMAYLA OYNAYACAĞIZ”

ALİ KOÇ:”YENİ SEZONDA YILDIZSIZ FORMAYLA OYNAYACAĞIZ”
REKLAM ALANI
29.07.2023
2
A+
A-

Fenerbahçe’nin Yüksek Divan Kurulu Toplantısı esnasında konuşan başkan Ali Koç, yeni sezonda yıldızsız formayla sahaya çıkacaklarını açıkladı.

Kalamış’taki Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde devam eden Yüksek Divan Kurulu toplantısında kulübün başkanı Ali Koç açıklamalarda bulundu.

Daha önce, 5 yıldızlı arma olan formalarla maçlara çıkacaklarını söylediklerini hatırlatan Koç, “Bu kararı almaktaki en önemli sebebimiz TFF’ye yapılan başvuru üzerinden çok uzun zaman geçmesine rağmen hiçbir somut adımın atılmamasıydı. Defalarca başvurduk, buna rağmen bir yaprak kıpırdamadı. Ve dosyalarımızın alınarak yine buzdolabına konup soğutma çabasıydı. Aslında bu bir hak arayışı için isyan ve haykırışın sonucuydu.” diye konuştu.

Yeni TFF yönetimine haksızlık etmemek gerektiğini, 1 yıl için göreve geldiklerini ve dosyalarını ele alamadıklarını aktaran Koç, şunları kaydetti:

“Çünkü bir önceki TFF’den o kadar büyük enkaz devraldılar ki sorunumuzu öncelik yapamadılar. Anlayışla karşıladık. Ama 27 ayı geçti. Bugün gelinen noktada yeniden seçildiler ve ilk toplantıda bu konuyu ele aldılar. Komisyon kurulmasın hükmettiler. Bu konu özelinde Sayın TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yönetim kuruluna camiamız adını çok teşekkür ediyorum. Biz kupa seremonisine 5 yıldızlı formalarla çıktık, kararlılığımızı gösterdik. 5-0’lık UEFA maçında da sahada 5 yıldızlı formamızla yer aldık. İlkesel bir duruştu. Bundan sonraki süreçte de komisyon kurulmasa, sonuna kadar 5 yıldızlı formayla devam edecektik. Bunu da ilettik. Biz cezaları göze alarak bu yaklaşımı sergiledik. Bir nebze onurlu duruştu yaptığımız. Ancak geldiğimizi noktada TFF’nin yaklaşımını olumlu buluyoruz. Saygı göstermek, komisyon kararının federasyonu baskıya almaması için bundan sonraki maçlarımızda yıldızsız formamızla oynayacağız. Bizim amacımız süreci tetiklemekti.”

“Nokta atışı transferlerimiz var”

Transfer gündemiyle ilgili de konuşan başkan, “İyi bir transfer politikası izledik. İsmail Kartal, Mario Branco, yardımcısı Okan Özkan ve Selahattin Baki ile yoğun bir çalışma yaptık. 2-3 tane daha nokta transfer atışımız var. Onları da önümüzdeki haftalarda halledeceğiz.

Bir transfer yapıyoruz, mesaj geliyor “Ayağınıza taş değmesin” diye. Yukarı çıkıyorum aynı kişi “Allah belanızı versin” yazmış. Bu durum camiamızın damarlarına işlemiş. Başkanlığım bittikten sonra daha net açıklayacağım. Bindiğimiz dalı kesiyoruz.” dedi.

REKLAM ALANI