enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0386
EURO
37,8608
ALTIN
2.800,80
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

ALBERTO GİULİANİ İLE YOLLAR AYRILDI

ALBERTO GİULİANİ İLE YOLLAR AYRILDI
REKLAM ALANI
25.12.2023
6
A+
A-

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, A Milli Erkek Voleybol Takımı’nda İtalyan başantrenör Alberto Giuliani ile yolların ayrıldığını açıkladı.

“Alberto Giuliani ile gün itibarıyla yollarımızı ayırdık”

TRT Spor’a konuşan Üstündağ, “Alberto Giuliani ile ilgili bir yıllık anlaşmamız vardı 1+1 yıllıktı. İkinci yılı voleybol federasyonumuzun yetkisindeydi. Biz bu geçen 1 yıl ile ilgili bazı plan ve programlarımız çerçevesinde Alberto Giuliani ile gün itibarıyla yollarımızı ayırdık. Hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu doğrultuda da biz biliyorsunuz yeni bir antrenör mayıs ayında bizim Milletler Ligi’nde ilk defa tarihimizde oynayacağız.

“Erkek takımın olimpiyat hayali henüz bitmedi”

Bu süreçte de orada üç ayakta alınacak puanlar olimpiyata götürüyor. Bizim erkek takımın olimpiyat hayali henüz bitmedi. Şu anda şansı olan ve önünde müsabakaları olan tek branş biz kaldık erkeklerde. Bana göre hayal ve hedeflerimizden biri de buydu.

“İlk dört müsabakaya Türkiye ev sahipliği yapacak”

Erkek takımının da olimpiyata gideceğini düşünüyorum. Biliyorsunuz Milletler Ligi’nin ilk ayağını Türkiye’ye aldık biliyorsunuz. İlk dört müsabakaya Türkiye ev sahipliği yapacak. Oradan alacağımız puanlarla şanslı ve avantajlı olduğumuzu belirtmek istiyorum. Olimpiyatlarda erkekler ile de yer almak istiyorum. Bugün itibarıyla Albero ile yollarımızı ayırmış bulunuyoruz” dedi.

Mustafa Kavaz iddiası

Ziraat Bankası Başantrenörü Mustafa Kavaz iddialarını da değerlendiren Üstündağ, “Kesinlikle hayır, herkesin de ismi geçebilir ama ne bir kelime konuştuk ne de görüştük. İlk etapta önümüzdeki hafta yönetim kurulu toplantısında gerekli isimleri istişare edeceğiz. Asla ve asla gündemimizde bir tek isim görüşülmedi” diyerek sözlerini tamamladı.
REKLAM ALANI