enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0169
EURO
38,0176
ALTIN
2.827,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

ALANYASPOR’UN YENİ ÖN LİBEROSU RİCHARD

ALANYASPOR’UN YENİ ÖN LİBEROSU RİCHARD
REKLAM ALANI
01.07.2023
52
A+
A-

Yeni sezona hazırlanan Süper Lig ekibi Alanyaspor, Brezilya temsilcisi Palmeiras ve Ceara’dan iki futbolcuyu sözleşme imzalamak için otele getirdi.

İki Sambacı ile anlaşma tamam

Transfer çalışmalarına hız veren Alanyaspor yönetimi, Brezilya’da takip ettiği iki futbolcuda somut adımlar attı. Alanyaspor, anlaşmaları tamamladı.

Carlos Eduardo ve Richard ile prensipte anlaşıldı

Salim Manav’ın haberine göre Alanyaspor, Palmeiras’ın sağ kanadı Carlos Eduardo ve Ceara Sporting Club’ın önliberosu Richard ile prensip anlaşmasına vardı.

Sambacılar sözleşme için otele giriş yaptı

İki Sambacı ile prensip anlaşması sağlanırken, futbolcular Türkiye’ye getirildi. Yeni transferler sözleşme imzalamak için Alanya’da özel bir otele giriş yaptı.

Carlos Eduardo 13 maçta 2 gol attı

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Portekiz ekiplerinden Estoril Praia’da kiralık oynayan Carlos Eduardo, toplamda 13 maça çıktı. 26 yaşındaki kanat oyuncusu 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Richard 6 maça çıktı, 1 gol attı

Carlos Eduardo gibi Richard da geçen sezonu kiralık olarak farklı bir takımda geçirdi. Brezilya Ligi’nden Cruzeiro’da forma giyen Richard 6 müsabakada görev aldı. 29 yaşındaki önlibero, 1 gol attı. Tecrübeli futbolcu 3 maçta ise sarı kart gördü.

REKLAM ALANI