enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0169
EURO
38,0176
ALTIN
2.827,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

ALANYASPOR’LU OĞUZ SÜPER LİG DEVLERİNİN RADARINA GİRDİ

ALANYASPOR’LU OĞUZ SÜPER LİG DEVLERİNİN RADARINA GİRDİ
REKLAM ALANI
05.03.2022
335
A+
A-

Gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalara şimdiden başlayan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’dan flaş bir transfer hamlesi geldi. 2022/2023 sezonunda şampiyonluk mücadelesi verecek Süper Lig’in üç devi, Aytemiz Alanyaspor forması giyen Oğuz Aydın’ı transfer etmek için harekete geçti.

Alanyaspor’da bu sezon ortaya koyduğu futbolla dikkatleri üzerine çeken Oğuz Aydın, Süper Lig’in devlerinin radarına girdi.

Akdeniz ekibinde Farioli’nin göreve gelmesinden sonra performansı artan 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu izleyenlere, “Türk futbolu yeni bir yıldız daha kazanıyor” dedirtti.

Son olarak Gaziantep ile oynanan kupa maçında görev alan Oğuz attığı golle takımının yarı finale kalmasını sağladı.

Oğuz şu ana kadar Alanya ile 14 maça çıktı. 3 kez ilk 11’de görev aldı. Süre aldığı 415 dakikada 6 gol atma başarısı gösterdi.

Buca altyapısından yetişen Oğuz Aydın’ın 2026 yılına kadar sözleşmesi var.

REKLAM ALANI