enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0169
EURO
38,0176
ALTIN
2.827,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

ALANYASPOR’LU EMİRCAN IĞDIR FK İLE ANLAŞTI

ALANYASPOR’LU EMİRCAN IĞDIR FK İLE ANLAŞTI
REKLAM ALANI
09.08.2023
10
A+
A-

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Iğdır FK, Süper Lig ekibi Alanyaspor forması giyen Emircan Altıntaş’ı transfer etti. Kısa zamanda açıklanması bekleniyor.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Salim Manav’ın haberine göre Iğdır FK, Emircan Altıntaş ile anlaşma sağladı. Hücum oyuncusu Alanyaspor ile yapılan idmanda yer almadı ve takımdan ayrıldı. 

TRANSFERİN KISA SÜREDE AÇIKLANMASI BEKLENİYOR

Alanyaspor’dan Emircan Altıntaş’ı kadrosuna katan Iğdır FK, transferi kısa sürede açıklaması bekleniyor.

ÇAYKUR RİZESPOR’DA KİRALIK OYNADI

Geçen sezon TFF 1. Lig’de mücadele eden ve bu sene Süper Lig’e yükselen Çaykur Rizespor’da forma giyen Emircan Altıntaş, kiralık sözleşmesi sona erdikten sonra Akdeniz ekibi Alanyaspor’a geri döndü.

7 GOLE KATKI SAĞLADI

Geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor’da kiralık olarak forma giyen Emircan Altıntaş, TFF 1. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda toplam 23 karşılaşmada forma giydi. Hücum oyuncusu bu maçlarda 5 gol atarken 2 asist yapma başarısı elde etti.

69 GOLE KATKISI VAR

Kariyerinde toplam 224 karşılaşmada forma giyen Altıntaş, 52 gol atarken 17 asist yapma başarısı gösterdi. En çok ise Ümraniyespor forması terletti. 28 yaşındaki oyuncu İstanbul temsilcisinin formasını 103 karşılaşmada giydi. Bu maçlarda ise 31  gol atarken 15 asist yapma başarısı gösterdi.

REKLAM ALANI