enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0213
EURO
38,0594
ALTIN
2.833,01
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

ALANYASPOR’DAN RUMEN FUTBOLCU RONALDO’YA KANCA

ALANYASPOR’DAN RUMEN FUTBOLCU RONALDO’YA KANCA
REKLAM ALANI
10.01.2022
383
A+
A-

Süper Lig’e Rumen futbolcular damga vuruyor. Son dönemde ligimizde top koşturan Alexandru Cicaldau, Morutan, Alexandru Maxim, Silviu Lung gibi isimlerin ardından bir başka yıldız kulüplerin hedefinde. Bu isim Ronaldo Deaconu.

Sol ayağını kullanan ve orta sahanın farklı bölgelerinde de görev yapabilen 24 yaşındaki futbolcu, bu sezon gösterdiği performansla Avrupa’dan önemli takımın takibine girdi. Ronaldo Deaconu, Süper Lig’den birçok kulübün kıskacında.

Cicaldau ve Morutan’ı kadrosunda bulunduran Galatasaray’ın da listesinde olan oyuncuyla Başakşehir, Karagümrük, Alanyaspor, Konyaspor ve Hatayspor da ilgileniyor.

18 MAÇTA 3 GOL 7 ASİST

Rumen milli takım formalarını da terleten Deaconu, orta sahada 10 numara pozisyonunda görev alıyor. Ligde bu sezon 18 maça çıkan Ronaldo, 3 gol ve 7 asistlik performansıyla göz doldurdu.

Gheorghe Hagi’nin akademisinden yetişen, daha sonra Hollanda’da Feyenoord, Twente gibi takımların altyapısından forma giyen Deaconu, Rumen Ligi’ndeki performansıyla piyasa değerini iki sezon içinde 10’a katladı.

Galatasaray’ın efsanelerinden Gheorghe Hagi, büyük bir yetenek olduğundan bahsettiği 1997 doğumlu hücum oyuncusu, kariyerini yurt dışında sürdürme hedefinde.

REKLAM ALANI