enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9894
EURO
37,8372
ALTIN
2.820,49
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Parçalı Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Hafif Yağmurlu
30°C

“ALANYASPOR KIRMIZI ÇİZGİMİZ”

“ALANYASPOR KIRMIZI ÇİZGİMİZ”
REKLAM ALANI
24.06.2020
438
A+
A-

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı’nda açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Mustafa Toklu, olaylı Trabzonspor maçına da değinerek Alanyaspor’un kendileri için kırmızı çizgi olduğunu söyledi.
Alanya’da oynanan Alanyaspor – Trabzonspor karşılaşmasında yaşanan olayları üzüntüyle izlediklerini dile getiren AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Tabi futbolun bu derece, bu noktalara gelmesi bizleri çok üzdü. Biz her zaman Alanyaspor’umuzla, Alanyaspor Başkanımız ve yönetimi ile, teknik heyet, futbolcularla gurur duyduk. Alanyaspor gerçekten, ciddi sporda, başarılar yaşattılar ve Alanya halkının ilk defa bir platformda güçlü bir şekilde, birlik beraberlik olmasına vesile oldular. Ama geçtiğimiz hafta izlediğimiz görüntüler bizleri derinden yaraladı. Alanyaspor ve Alanyaspor Başkanımız, yönetimimiz her zaman kırmızı çizgimiz olmuştur. Biz AK Parti İlçe Teşkilatı olarak şimdi değil, üç yıldır hem yapmış olduğumuz Alanyaspor ile ilgili çalışmalarda, programlarda, hem de deplasman maçlarında, buradaki maçlarda dile getirdik. Bu ve buna benzer görüntülerin bir daha yaşanmaması adına, İnşallah gerekli merciler gerekeni yapacaktır. Bir kez daha sizin huzurunuzda dile getirmek istiyorum ki, Alanyaspor yönetimi, Alanyaspor Başkanı ve Alanyaspor’umuz bizim için kırmızı çizgidir. Tarih yazmaya devam ettiler, İnşallah bundan sonra da tarih yazmaya devam edeceklerdir” sözleri ile Başkan Çavuşoğlu ve Alanyaspor heyetine desteklerini iletti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.