enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0386
EURO
37,8608
ALTIN
2.800,80
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

ALANYASPOR, GALİBİYET SERİSİNİ 3 GOLLE SÜRDÜRDÜ

ALANYASPOR, GALİBİYET SERİSİNİ 3 GOLLE SÜRDÜRDÜ
REKLAM ALANI
02.04.2024
7
A+
A-

Süper Lig’in 31’inci haftasında Gaziantep FK, sahasında Alanyaspor’u ağırladı. Mücadelede Alanyaspor sahadan net bir galibiyetle ayrılmayı başardı.

Trendyol Süper Lig’in 31. hafta mücadelesinde Alanyaspor, deplasmanda karşılaştığı Gaziantepk FK’yı Ahmed Hasan Mahcub (2) ve Oğuz Aydın’ın golleriyle 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Alanyaspor seriyi sürdürdü

Ligde yükselişe geçen Alanyaspor, Gaziantep FK engelini de rahat geçti. Antalya ekibi bu skorla ligde üst üste 4. maçından da galibiyetle ayrıldı ve puanını 42’ye yükseltti.

Gaziantep’te alarm

Kısa bir süre önce Selçuk İnan’ı teknik direktörlük koltuğuna getiren Gaziantep FK üst üste 2. mağlubiyetini Alanyaspor karşısında aldı. Gaziantep ekibi bu sonuçla 31 puanda ve 17. sırada küme düşme hattında kaldı.

Galatasaray’ın rakibi olacak

Alanyaspor Süper Lig’in gelecek haftasında sahasında lider Galatasaray’ı ağırlayacak.

Gaziantep FK ise Ankara’da MKE Ankaragücü’nün rakibi olacak.

REKLAM ALANI