enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0169
EURO
38,0176
ALTIN
2.827,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

ALANYASPOR ESKİ OYUNCUSUNU İSTİYOR 

ALANYASPOR ESKİ OYUNCUSUNU İSTİYOR 
REKLAM ALANI
11.08.2021
322
A+
A-

Süper Lig’de yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’de flaş gelişmeler yaşanıyor.

Son olarak teknik direktör Vitor Pereira’nın kararıyla Caner Erkin ve Sinan Gümüş’ü kadro dışı bırakan sarı-lacivertliler, Portekizli teknik adamın isteği doğrultusunda yeni transfer Steven Caulker ile de yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

İngiliz stoperin geleceğinin önümüzdeki günlerde netleşmesi beklenirken, Alanyaspor Steven Caulker’ı yeniden kadrosuna katmak istiyor.

Fanatik’in haberine göre Gaziantep ve Yeni Malatya, 29 yaşındaki oyuncuyu isterken, son olarak Alanyaspor’un da devreye girdiği ve eski oyuncusunu yeniden kadrosuna katmayı hedeflediği ifade edildi.

Öte yandan Takvim’de yer alan haberde ise Pereira ile anlaşmanın resmi olarak duyurulmasından sadece 3 gün önce 2+1 yıllık imza atan Caulker’ın sözleşme süresinde kazanacağı garanti ücretin 3 milon Euro (Yaklaşık 30 milyon lira) olduğu iddia edildi.

STEVEN CAULKER’IN PERFORMANSI

2018-19 sezonunun devre arasında Akdeniz ekibine transfer olan Caulker, 2,5 sezon Alanyaspor forması giydi. Aytemiz Alanyaspor formasını 90 maçta terleten İngiliz stoper, bu maçlarda 6 gol atma başarısı gösterdi.

HAVA TOPLARINDA EN İYİ STOPER CAULKER

Hava toplarındaki hakimiyetiyle dikkat çeken İngiliz savunmacı, 2020/21 Süper Lig sezonunda Alanyaspor formasıyla en fazla hava topu kazanan stoper oldu.

REKLAM ALANI