enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0169
EURO
38,0176
ALTIN
2.827,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

ALANYASPOR ESKİ OYUNCUSU SALİH UÇAN’I İSTİYOR

ALANYASPOR ESKİ OYUNCUSU SALİH UÇAN’I İSTİYOR
REKLAM ALANI
08.01.2022
228
A+
A-

Sezon başında bedelsiz olarak Beşiktaş’a imza atan Salih Uçan, Siyah-beyazlı formayla bekleneni veremedi. Salih Uçan’a eski takımının talip olduğu ve resmi görüşmelerin başladığı belirtildi.

Salih Uçan’a kariyerinin dibe vurduğu dönemde şans verip yeniden yükselişe geçmesini sağlayan Aytemiz Alanyaspor, Beşiktaş’ta şans bulamayan oyuncuyu yeniden takımda görmek için girişimlere başladı.

Fanatik’in haberine göre Alanyaspor, Salih Uçan’ı kiralık olarak Transfer etmek istiyor. Birçok Anadolu ekibinin listesinde yer alan ve Kartal’da yolcu listesinde olduğu ifade edilen Salih için Başkan Hasan Çavuşoğlu bizzat devrede. Teknik direktör Farioli’nin de daha önce beraber çalıştığı oyuncuyu çok istediği bildirildi. Özellikle Kayserispor’un da Salih konusunda ısrarcı olduğu ifade edilirken başarılı oyuncunun ise eski takımına dönmeye sıcak baktığı belirtiliyor.

14 MAÇTA 547 DAKİKA

Salih Uçan, sezon başında bedelsiz olarak bonservisi elinde bir şekilde transfer olduğu Beşiktaş’ta Süper Lig’de sadece 9 kez şans bulabildi. Şampiyonlar Ligi’nde ise 5 kez fırsat yakaladı. Salih’in bu 14 maçta aldığı süre ise 547 dakikaydı. Gol ya da asist üretemeyen oyuncunun yeni bir sayfa açmak istediği kaydedildi.

REKLAM ALANI