enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0440
EURO
37,8806
ALTIN
2.799,42
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Alanyaspor: 2 – Sivasspor: 0

Alanyaspor: 2 – Sivasspor: 0
REKLAM ALANI
20.01.2019
1.487
A+
A-

Spor Toto Süper Lig 18. hafta maçında kendi sahasında Demir Grup Sivassporu ağırlayan Aytemiz Alanyaspor, mücadeleyi 2-0 kazanarak ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaptı.

Başarılı çalıştırıcı Sergen Yalçın’ın çalıştırdığı Aytemiz Alanyaspor’u ilk yarı da başarılı oyununu sürdürürken 35. Dakikada, Djalma Campos, sağ kanattan ceza alanına girmesi ve Ziya’nın müdahalesi ile yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Djalma Campos, takımı adına penaltı vuruşunu gole çevirdi ve Alanyaspor 1-0 öne geçirdi.

Alanyaspor 46. dakikada farkı 2’ye çıkardı: Sağ kanattan topu getirip altı pas içine etkili orta gönderen Efecan’ın bu asistini Junior Fernandes boş çevirmedi ve arka direkte dokunuşu ile farkı 2’ye çıkardı.

 

Alanyaspor’da Sergen Yalçın ikinci yarıya değişiklikle başladı ve Fenerbahçe’de uzun süredir forma giymeyen yeni transfer Ozan Tufan, Lucas Villafanez’in yerine oyuna dahil oldu.

Ev sahibi ekip 49. dakikada gole çok yaklaştı: Cenk Ahmet’in savunma arasına gönderdiği pas ile bir anda kaleci ile karşı karşıya kalan Cisse’nin şutu üstten auta çıktı.

Kırmızı-beyazlılar, Alanya’da gole yaklaştı ancak Rybalka’nın vuruşunda Haydar’ı geçen top direkten döndü.

Ozan Tufan, 62. dakikada bir pozisyondan yararlanamadı: Sağ kanattan arka direğe gönderilen ortayı Fernandes altı pas dışına indirdi ve Ozan Tufan’ın müsait pozisyonda ters ayağı ile yaptığı gol vuruşunda top kaleci Tolgahan’da kaldı.

Sivasspor 79. dakikada gole yaklaşan taraf oldu: Sol kanattan ceza alanına gönderilen ortaya altı pas dışında Muhammet Demir dokunamadı.

 

Ozan Tufan 80. dakikada Tolgahan’a takıldı. Savunmadan aldığı pas ile ilerleyip rakibini de geçen Ozan Tufan, kaleci ile karşı karşıya kaldı ve sert şutunu iki hamlede Tolgahan kurtardı.

Ataklarını maç sonuna kadar sürdüren Alanyaspor 87. dakikada bir kez daha gole yaklaştı: Sağ kanatta Cenk Ahmet ile duvar pasına giren Ozan Tufan çizgiye indi ve içeri etkili bir orta gönderdi. Bu ortaya Efecan’ın yay içinden gelişine şutu isabetli olmadı.

Maçın kalan dakikalarında da gol olmayınca Alanyaspor, sahadan 2-0’lık üstünlükle ayrıldı ve ev sahibi ekip puanını 21’e yükseltti. Sivasspor ise 24 puanda kaldı.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.