enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9894
EURO
37,8372
ALTIN
2.820,49
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Parçalı Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Hafif Yağmurlu
30°C

ALANYA’NIN GURURU BAŞKAN YÜCEL’E “YILIN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI” ÖDÜLÜ

ALANYA’NIN GURURU BAŞKAN YÜCEL’E “YILIN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI” ÖDÜLÜ
REKLAM ALANI
02.11.2022
157
A+
A-

Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği tarafından Yılın En Başarılı Belediye Başkanı Adem Murat Yücel seçildi. Bu ödülü ikinci kez aldığını belirten Başkan Yücel, “Günün şartlarında en fazla üreten, en fazla çalışan Belediyeyiz” dedi.

Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği Genel Başkanlığı tarafından yapılan anket ve saha çalışmaları sonucu Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ‘Yılın En başarılı Belediye Başkanı’ seçildi. Daha önce 2016 yılında da bu ödülü alan Başkan Yücel, yaptığı çalışmalar ve projeleri ile bir kez daha bu ödüle layık görüldü.

Bu önemli ödülü bir kez daha kazanmanın gururunu yaşadıklarını belirten Başkan Yücel, “Bu ödül sadece benim değil, meclisimizin, çalışma arkadaşlarımızın, sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi parti temsilcilerimizin yani hepimizin ödülü. Bizlere destek olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor, aynı zaman da halkımıza da teşekkür ediyorum. Bu ikinci oldu kamu derneğinden aldığımız başarı ödülü. Uzaktan bakıldığı zaman pek çok şey söyleniyor, eleştirilere tenkitlere tabi ki açığız ama bugünün şartlarında en fazla üreten, çalışan belediyeyiz. Bu yüzden herkese sonsuz teşekkürlerimi borç biliyorum” dedi.

Dün gerçekleşen Alanya Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısında meclis katibinin ödülü açıklamasının ardından tüm meclis üyeleri Başkan Yücel’i alkışladılar ve tebriklerini ilettiler.

REKLAM ALANI