enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0673
EURO
37,8514
ALTIN
2.797,09
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

“ALANYA’MIZI BİR DÜNYA MARKASI YAPMAYA KARARLIYIZ” 

“ALANYA’MIZI BİR DÜNYA MARKASI YAPMAYA KARARLIYIZ” 
REKLAM ALANI
03.02.2021
326
A+
A-

Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, ülkenin covid 19 salgının dan kurtulmak için tüm hızıyla çalışmaya devam ederken, kendilerinin de Alanya için başarılı çalışmalar içinde olduklarını ve Alanya’yı dünya markası yapacaklarını açıkladı.

Başkan Toklu’nun konu ile ilgili açıklaması şöyle,

“Dünyamızı ve ülkemizi etkisi altına alan covid 19 küresel salgının yaralarını en kısa sürede sarmak, özlediğimiz günlere kavuşmak için çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir.

Dünya ekonomisinin yüzde 4,5-5 seviyesinde küçüldüğü bu günlerde vatandaşlarımızı ve esnafımızı zor günlerde yalnız bırakmamak için gece gündüz çözümler üretiyor ve üretmeye devam ediyoruz.

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı olarak bizler şu anda tüm enerjimizi Alanya ekonomisini ayakta tutacak dinamiklerin üzerinde çalışmaktayız. Başta turizm ve tarım olmak üzere tüm alanlarda yapacağımız çalışma ve gayretlerimizi paylaşacağımızı daha önce ki açıklamalarımızda da belirtmiştik.

Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nun da İl Kongremizde gündeme getirdiği gibi ‘‘Bu sene turizm sezonunda daha fazla misafir ağırlayacağız.’’ diyerek bizleri ziyadesiyle heyecanlandırmıştır. 60 yıla dayanan turizm geçmişimizde, yılda 3 milyondan fazla ağırladığımız yerli ve yabancı misafirlerimizin her bakımdan tercih sebebi olan Alanya’mızın deniz, kum, güneş, tarihi ve kültürel zenginliği, ciddi önem arz ediyor. Alanya’mızın Dünya’da marka değeri olan bir turizm şehri olması fazlası ile mühimdir.

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı olarak yönetimimizle, yetkili makamlarla, turizm öncüleri ile ortak akılla yeni sezon için yol haritamızı belirleyeceğiz. Alanya’mızın menfaati ve çıkarları uğruna her adımı atacağımızdan hiçbir hemşehrimizin şüphesi olmaması bizlere sunulan her fikri ise itina ile değerlendireceğimize temin ederiz.

Çalışma ekiplerimiz ve tüm yetkili kurumlarla istişarelerimizi tamamlayıp en kısa sürede gerçekçi ve tempolu bir çalışma içinde olacağız.

REKLAM ALANI