enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9894
EURO
37,8372
ALTIN
2.820,49
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Parçalı Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Hafif Yağmurlu
30°C

ALANYA’DA ZEYNEP BASTIK RÜZGÂRI

ALANYA’DA ZEYNEP BASTIK RÜZGÂRI
REKLAM ALANI
30.05.2022
210
A+
A-

FESTİVALİN SON GÜNÜNDE ZEYNEP BASTIK RÜZGÂRI ESTİ

  1. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’nin son gününde ünlü sanatçı Zeynep Bastık sahne aldı. 3 gün muhteşem etkinliklere ve konserlere sahne olan festival son gününde de on binlerce vatandaşın katılımı ile tamamlandı.

 

3 gün süren 20. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali sona erdi. Hem yurt içinden hem de yurt dışından on binlerce vatandaşın katıldığı ve muhteşem etkinlikler ile konserlere sahne olan festivalin son gününde ünlü DJ Faruk Sabancı ve sevilen sanatçı Zeynep Bastık sahne aldı.

FARUK SABANCI’DAN MUHTEŞEM PERFORMANS

 

Alanya Belediye arkasında gerçekleşen etkinlik Sarı Şeker Sema’nın sunumu ile start aldı. Sahneye ilk olarak, birçok ünlü isimle çalışan ve son dönemin en popüler DJ’lerinden olan Faruk Sabancı çıktı. Yerli ve yabancı birçok parçayı çalan DJ Faruk Sabancı, yaklaşık 1 saat boyunca izleyicilere çok güzel bir konser verdi.

BASTIK UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI

Ünlü DJ Faruk Sabancı’nın ardından on binlerce vatandaşın coşku ile beklediği Zeynep Bastık sahne aldı. En güzel parçalarını Alanya halkı için seslendiren Zeynep Bastık, geç saatlere kadar muhteşem bir konsere imza attı. Zeynep Bastık’a hediyelerini vermek için sahneye çıkan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Günlerdir herkes sizi soruyor. İnanılmaz bir kalabalık var. Değerli vatandaşlarımız festivalimiz 3 gündür sürüyor. Sizleri böyle mutlu görmek bize de güç, kudret veriyor. Bu yıl festivalimizin sonuna geldik. Gelecek yıl 21. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivalimizde görüşmek üzere” dedi. 

SEDEF ÇİÇEĞİNDEN TABLO HEDİYE EDİLDİ

Başkan Yücel, Zeynep Bastık’a el işçiliği ile yapılan sedef çiçeğinden tablo ve su kabağı portresi hediye etti. Zeynep Bastık hediyeleri çok beğendiğini belirterek Başkan Yücel’e teşekkür etti. Zeynep Bastık şarkıları ile eğlence geç saatlere kadar devam etti.

 

REKLAM ALANI