enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
36°C
Antalya
36°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Parçalı Bulutlu
31°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Hafif Yağmurlu
30°C

ALANYA’DA YENİ EĞİTİM DÖNEMİ YENİ MÜDÜRLERLE BAŞLAYACAK

ALANYA’DA YENİ EĞİTİM DÖNEMİ YENİ MÜDÜRLERLE BAŞLAYACAK
REKLAM ALANI
19.07.2024
30
A+
A-

Alanya’da eğitim kalitesini yükseltmek ve okulların yönetiminde etkinliği artırmak amacıyla Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2024 yılı itibarıyla ilçedeki eğitim kurumlarında önemli değişiklikler gerçekleştirerek yeni okul müdürlerini atadı. Alanya’daki eğitim hayatında yeni bir dönemin başlangıcını işaret eden bu atamalar, hem öğrenci ve velilerde hem de eğitim camiası tarafından merak edildi. Yeni atanan müdürlerim görevlerine hızla adapte olarak okul yönetiminde modern yaklaşımlar ve yenilikçi eğitim stratejileri uygulamayı planlamaları beklenirken, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz değişikliklerin okul içi düzenin iyileştirilmesi ve öğrenci başarılarının artırılması için önemli bir adım olduğunu belirtti.

ALANYA’DA YENİ ATANAN İDARECİLERİN LİSTESİ

Abdurrahman Alaattinoğlu Anadolu Lisesi’nin yeni müdürü Ahmet Uyar olurken Alanya Anaokulu’nun başına ise Neslihan Dikmen geçti. Alanya Özel Eğitim Anaokulu’nun müdürlüğüne de Fatma Üstündağ, Alanya Ümit Altay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ise Yetkin Uslu atandı. Avsallar Ayhan Şahenk Anaokulu’nun müdürlüğüne Yunus Karaca atanırken, Avsallar 100. Yıl Ortaokulu’nda Abdulkadir Doğan, Avsallar Ortaokulu’nda ise Mehmet Şimşek göreve başladı. Cumhuriyet İlkokulu’nda Ozan Ekinci, Emişbeleni İlkokulu’nda Ahmet Er, Hacıkadiroğlu Ortaokulu’nda Haşim Aslan, Kılıçarslan Anaokulu’nda Hüseyin Özkaya, Mahmutlar 50. Yıl Ahmet Keşoğlu İlkokulu’nda İsmail Zengin, Mahmutlar Anaokulu’nda Mehmet Gün, Nimet Alaattinoğlu İlkokulu’nda Mehmet Özkan, Nimet Alaettinoğlu Anadolu Lisesi’nde İbrahim Sevimliler, Payallar Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde Hatice Türk, Sakine Nesibe Zamanoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda Erhan Uygur, Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi’nde Semai Gökhan Görgülü, Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu’nda Mustafa Adıbelli, Türkler Aynur Hasan Sipahioğlu İlkokulu’nda Hasan Özdemir, Yaylalı İlkokulu’nda Volkan Bayram Akman ve Yeşilöz İlkokulu’nda Veli Yıldız yeni görevlerine başladı. 

REKLAM ALANI