enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0213
EURO
38,0594
ALTIN
2.833,01
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

ALANYA’DA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ GENÇ KIZ KALDIĞI YURTTA CANINA KIYDI

ALANYA’DA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ GENÇ KIZ KALDIĞI YURTTA CANINA KIYDI
REKLAM ALANI
29.06.2024
22
A+
A-

Alanya’da üniversite Diş Hekimliği Fakültesi öğrencisi Ronya Koç, iddiaya göre girdiği bunalım sonucunda kendini kaldığı yurtta kendini asarak intihar etti.

Olay dün akşam saatlerinde meydana geldi. Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Diş Hekimliği Fakültesi 4. Sınıf öğrencisi Ronya Koç, iddiaya göre girdiği bir anlık bunalım sonucunda kendini kaldığı yurtta astı. Koç’u o halde gören arkadaşları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri genç kızın hayatını kaybettiğini belirledi. Koç’un cenazesi savcılık incelemesinin ardından Alanya Belediye Morgu’na kaldırıldı.

Olayın ardından ALKÜ tarafından bir açıklama yayınlandı. Yayınlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi. “Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi öğrencisi R. K.’nın vefatı hepimizi derinden sarsmış ve büyük bir üzüntüye boğmuştur. Öğrencimiz R. K., 4. sınıf öğrencisi olarak eğitimine devam ederken, son stajını başarılı bir şekilde tamamlayıp 28.06.2024 Cuma günü saat 17.00 civarında okulumuzdan sorunsuz ve mutlu bir şekilde ayrılmış; sonrasında gecenin ilerleyen saatlerinde bizler bu acı haberi almış bulunmaktayız. Bu acı olaya ilişkin gerekli incelemeler ve soruşturmalar, adli makamlar tarafından titizlikle sürdürülmektedir. Üniversitemiz de olayın ilk anından itibaren konuyu tüm hassasiyetiyle takip etmektedir. Üniversitemiz, öğrencimizin kederli ailesinin acısını paylaşmak için her türlü desteği sunmaya ve gereken tüm çabayı göstermeye devam etmektedir. Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi olarak başta merhume öğrencimizin ailesi olmak üzere tüm yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.”

REKLAM ALANI