enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0673
EURO
37,8514
ALTIN
2.797,09
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

ALANYA’DA ŞİDDETLİ YAĞMUR VE DOLU BELEDİYEYİ VURDU

ALANYA’DA ŞİDDETLİ YAĞMUR VE DOLU BELEDİYEYİ VURDU
REKLAM ALANI
06.12.2023
22
A+
A-

Alanya’da şiddetli yağmur ve dolu nedeniyle sokaklar beyaza büründü, caddelerde su birikintileri oluştu. Şiddetli yağış nedeniyle ilçedeki çok sayıdaki iş yerini su bastı.
Kent merkezinde öğle saatlerinden itibaren yer yer dolu şeklinde etkili olan yağış nedeniyle beyaza bürünen sokak ve caddelerde su birikintileri oluştu, çok sayıda iş yerini su bastı.

Meteorolojinin günler öncesinden duyurduğu şiddetli yağış ve fırtına uyarısına rağmen Alanya Belediyesinin gerekli önlemleri almadığı, bu yüzden tıkanan logar ve mazgallar yüzünden cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştuğu, iş yerlerini su bastığı görüldü.
Bazı cadde ve sokaklarındaki su birikintisi nedeniyle sürücüler ilerlemekte zorlandı.
Alanya Belediyesi ve itfaiye ekipleri, iş yerlerindeki suyu tahliye çalışması yaparken yetersiz kaldıkları bu yüzden Belediye ekipleri, tıkanan rögarları açarken iş yeri çalışanları da dükkanlarındaki su tahliye çalışmalarına katıldı.

REKLAM ALANI