enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0213
EURO
38,0594
ALTIN
2.833,01
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

ALANYA’DA KILIÇDAROĞLU COŞKUSU

ALANYA’DA KILIÇDAROĞLU COŞKUSU
REKLAM ALANI
24.04.2023
118
A+
A-

6 Partiden oluşan Millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Alanya’da ki seçim ofisi, ittifak partilerinin ilçe başkanlarının katılımıyla açıldı.

CHP Alanya İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen ve ittifak ortaklarının kalabalık üye topluluğunun hazır bulunduğu görkemli açılışta, ofisinin açılış kurdelesini millet ittifakı milletvekili adayları ve ittifakın ilçe başkanları kesti.

Alanya’da Cuma pazarı yanında gerçekleştirilen seçim ofisi açılışına Millet ittifakın ilçe başkanları ile birlikte , CHP Antalya Milletvekili adayları Sururi Çorabatır, Murat Özçelik, Müge Gezginci Ünsal, İYİ Parti Antalya Milletvekili adayları Aykut Kaya, Arif Kocabıyık’ta katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra açılış konuşmasını yapan CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 6 siyasi partinin genel başkanlarını 2 yıldır bir araya getirerek demokrasiyi ve parlamenter sistemi rayına oturtmak için çok büyük mücadele verdiğini belirterek,“Kılıçdaroğlu bizim 13. Cumhurbaşkanı adayımız. Millet İttifakı’na katılan bütün milletvekili, partili arkadaşlarıma ve ilçe başkanlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

 Başkan Coşkun Karadağ’dan sonra konuşma yapan, İYİ Parti İlçe Başkanı Şefik Bahçe de, “Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapmak ve Millet İttifakı’nı iktidar yapmak üzere hepimiz sahada gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Bu bilinçle, heyecanla hepimiz sahalardayız. Millet İttifakı iktidar olacak” diye konuştu.

DEVA Partisi İlçe Başkanı Umut Özkan da, Akıl ve alın teri dökenin, bilek gücünün kazandığı bir Türkiye inşa edeceklerine vurgu yaptı.

 Demokrat Parti İlçe Başkanı Hilmi Lök ise, “Sana söz bay Kemal geliyor. Ortalığı açın” sloganı ile konuşmasını tamamlandı.

 Saadet Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Sarıca da “Milletimizin teveccühüyle 14 Mayıs akşamı birinci turda bu işi bitireceğiz. Bizim cumhurbaşkanı adayımız 85 milyonun cumhurbaşkanı olacak. Şu andaki cumhurbaşkanımız AK Parti’nin cumhurbaşkanı, maalesef bizim cumhurbaşkanımız değil.

REKLAM ALANI