enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0821
EURO
38,0427
ALTIN
2.836,59
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Perşembe Çok Bulutlu
30°C
Cuma Yağmurlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C

ALANYA’DA GENEL DENETİM ÖNCESİ ÇEVRİMİÇİ TOPLANTI YAPILDI

ALANYA’DA GENEL DENETİM ÖNCESİ ÇEVRİMİÇİ TOPLANTI YAPILDI
REKLAM ALANI
03.03.2021
561
A+
A-

İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi uyarınca tüm Türkiye’de yapılacak genel denetim öncesinde kurum müdürleri toplantısı Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer başkanlığında çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Toplantı sonrası konu ile ilgili açıklama yapan Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer,

“Pandemi ile mücadele döneminde oluşturduğumuz ekiplerce yaptığımız denetimlerde artık yeni bir sürece geçiyoruz. Dinamik Denetim süreci olarak adlandırılan bu dönemde yarın (04.03.2021) Bakanlığımızın genelgesi uyarınca tüm Türkiye’de yapılacağı gibi şehrimizde de genel bir denetim yapacağız. İlgili kurum müdürlerimiz başkanlığında tüm ekiplerimiz sahada olacaklar,

halen Turuncu Kategoride olan kentimizi öncelikle Sarı kategoriye yükseltmek için hepimizin kurallara uyması gerekiyor. Bunu sağlamada da denetimleri artıracağız. Önceliğimiz rehberlik etmek. Kurallara uymamakta ısrar edenlere de ceza uygulanacak. Lütfen tüm vatandaşlarımız ve işletmelerimiz kurallara uymakta titiz davransınlar” dedi.

Kaymakamı Ürkmezer sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda ise,

“Değerli Alanyalılar yapılacak denetimler Öncelikle rehberlik içindir. Tüm birimlerimizle sahada olacağız. Turizm sezonu öncesinde kentimizin daha iyiye gitmesi için lütfen kurallara uyalım. Bu sayede Mavi Kategoriye ulaşabiliriz” dedi.

REKLAM ALANI