enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0673
EURO
37,8514
ALTIN
2.797,09
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

ALANYA ÜÇ MAYMUNU OYNUYOR

ALANYA ÜÇ MAYMUNU OYNUYOR
REKLAM ALANI
20.11.2023
47
A+
A-

5 ERKEK ÖĞRENCİYE CİNSEL TACİZ OLAYINDA ALANYA SINIFTA KALDI
Türkiye Alanya’da ki Sugözü Erkek Öğrenci Yurdunda 5 erkek öğrenciye uygulanan cinsel taciz iddiası ile sarsılırken , Alanya’da herkes üç maymunu oynuyor. Halk TV’den Onur Dalar’ın bir programda Alanya’daki Sugözü Erkek Öğrenci Yurdu’nda 5 öğrencinin bir eğitmen tarafından istismara uğradığını ve failin ise serbest kaldığını söylemesi ülke gündemine bomba gibi düştü.
İddiaya göre öğrenci yurdu Süleymanlılar cemaatine ait ve yöneticileride cemaat mensubu.Onur Dalar, çocukların ifadelerine ulaştığını belirterek, “Olayın iki yıldan fazla bir geçmişi olduğu ve daha öncede aileler tarafından yönetime söz konusu kişi şikayet edildiği ancak kişi uyarılarak konu kapatıldığını söyledi.Cemaat mensubu olduğu iddia edilen yurt müdürünün olayın üstüne gitmemesinin olayın büyümesine , işi çığrından çıkaran şahsın çocuklara karım diye hitap ettiğini söyleyen Dalar, mağdur ailelerinin siyasiler tarafından seçim sonrasına kadar susturulmak istendiğini iddia etti. Araya siyasilerin girerek ailelere “seçime kadar durun, Süleymancılar burada kuvvetli” dediğini belirten Dalar, daha sonra Ak Parti Alanya İlçe Başkanı kendisini aradığını, konuyu kapatma veya seçim sonrasına erteleme gibi bir şeyin olmayacağını sonuna kadar konunun takipçisi olacaklarını söylediğini ifade etti.
Halk TV’de yapılan bir programda Alanya’da bulunan Sugözü Erkek Öğrenci Yurdu ile alakalı çok çarpıcı iddiaları gündeme getiren Gazeteci Onur Dalar,” Alanya’da Sugözü erkek yurdunda 5 erkek çocuğu bir eğitmen tarafından istismar edilmiş. Yurt Süleymancılara ait. 14 yaşın altındaki çocukları kalıyor. Aileler Ekim ayında şikayetçi oldu, soruşturma açıldı ve eğitmen serbest bırakıldı. İfadelere ulaştım. Çocuklar istismarı anlatıyor. Eğitmen çocuklara “karım” diyerek hitap ediyor. İstismarcı da kabul ediyor. Bazı çocuklara fiziksel temas da var. Olayın üstü kapatılmak istendiğini iddia ederken, Alanya kamuoyu görmedim, duymadım, bilmiyorum üç maymununu oynuyor.
Pazartesi gününden itibaren çocukların ifadelerinin alınmasına devam edileceği öğrenildi.

REKLAM ALANI