enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
36°C
Antalya
36°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Parçalı Bulutlu
31°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Hafif Yağmurlu
30°C

ALANYA MASK SPOR KULÜBÜNDEN ARKASSPOR’A BİR TRANSFER DAHA

ALANYA MASK SPOR KULÜBÜNDEN ARKASSPOR’A BİR TRANSFER DAHA
REKLAM ALANI
17.09.2021
302
A+
A-

Mask Spor Kulübü 2019 yılında ‘’Bu Şehrin Çocuklarına İnanın’’ sloganıyla yola çıkarak erkek-kız çocukları için voleybol ve basketbol branşında faaliyete başlayan, Alanya da yaşayan kız-erkek çocuklarımızın, hayatlarına dokunarak onları geleceğe umutla bakan bireyler olarak yetiştirmeyi hedef edinen ve çalışmalarını bu yönde devam ettiren MASK Spor Kulübü 2 yılda büyük takımlara 3. transferini gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyor. Mask Spor Kulübü Kurucusu ve Antrenörü Murat Akar yaptığı açıklamada;

Geçen sene de 2 oyuncumuzu büyük takımlara transfer ettirdikten sonra da bu yılda 2005 doğumlu sporcumuz Ahmet Alaettinoğlu’nu İzmir Arkasspor’a transfer olmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Akar; Ahmet Alanya doğumlu olup, voleybola 4.sınıfta başladıktan sonra , her yıl kendini geliştirerek Alanya, Antalya ve Türkiye şampiyonlarında bir çok başarıda büyük pay sahibi olarak büyük takımların ilgisini çekmeyi başarmıştır. Bir çok takımdan gelen transfer teklifleri değerlendirip,spor kariyerine İzmir Arkas spor alt yapı ve lig takımlarında devam etmeyi seçmiştir. Sporcumuza yeni kulübünde daha büyük hedeflere ulaşmasını diliyoruz ‘dedi.

MASKSPOR OKULLARI VE ALTYAPI

Spor okullarımızda bu yıl 2006-2014 doğumlu erkek ve kız çocukları Voleybol ve Basketbol eğitimi alırken bu sporculara ilham kaynağı olmaya çalışıyoruz.

Kentin üç farklı bölgesinde hafta sonu ve hafta içi faaliyetlerimizi; 75.yıl spor salonu, Alanya Meslek ve Teknik Lisesi spor salonunda ve plaj voleybolu olarak sahilde sürdürüyoruz. Uzman antrenör kadromuzun yer aldığı kulübümüzde, yıllarca Efeler Ligi ve 1. Ligde profesyonel olarak voleybol oynamış, yine yıllarca profesyonel olarak antrenörlük yapmış, kurucumuz ve Antrenörümüz Murat Akar, yardımcı antrenörlerimiz Erhan Engin ve Bensu Konuralp ile küçük kalplere ışık olmaya devam etmektedir.

REKLAM ALANI