enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0673
EURO
37,8514
ALTIN
2.797,09
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

ALANYA BELEDİYESPOR’UN ACI GÜNÜ

ALANYA BELEDİYESPOR’UN ACI GÜNÜ
REKLAM ALANI
07.02.2023
150
A+
A-

 7,7 şiddetindeki depremde Malatya’da enkazın altında kalan Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin iki voleybolcusu Emincan Kocabaş ve Mehmet Can Ağırbaş’tan acı haber geldi.

Bir dönem Ay-Yıldızlı formamızın başarısı için ter döken iki voleybolcu da yaşam savaşını kaybetti.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 şiddetindeki depremde binlerce vatandaşımızı kaybederken, spor dünyası da ağır kayıplar veriyor. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin 

voleybolcuları Emincan Kocabaş ve Mehmet Can Ağırbaş, depremde yaşamını yitirdi.

9 YIL GALATASARAY FORMASI GİYDİ

9 yıl Galatasaray altyapısında oynayan ve genç milli takımlarda da forma giyen Mehmet Can Ağırbaş, genç milli takımlarda mücadele etmişti. Daha önce TVF Spor Lisesi, Düzce Belediyespor, Solhan Spor, Alanya Belediyespor ve daha bir çok takımın formalarını giyen Mehmet Can 2022-23 sezonunda Gebze Belediyesi’nden Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne transfer olmuştu.

EMİNCAN OLİMPİK SPORCUYDU

Emincan Kocabaş da, Mehmet Can gibi 25 yaşındaydı ve  genç milli takımlarda forma giymişti. Daha önce Alanya Belediyespor forması da giyen genç oyuncu 22-23 sezonunda Malatya Büyükşehir Belediyespor’a transfer olmuştu. 

1995 doğumlu orta oyuncu, Milli Takım ile 2013’teki İslami Dayanışma Oyunları’nda mücadele etmiş ve madalya kazanmıştı.

REKLAM ALANI