enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9924
EURO
37,8627
ALTIN
2.822,34
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Parçalı Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Hafif Yağmurlu
30°C

AKAY KİNE ALANYA’DA

AKAY KİNE ALANYA’DA
REKLAM ALANI
09.11.2021
521
A+
A-

Altay Türklerinin Ruhani Lideri Akay Kine, Alanya Kültür Merkezi’nde söyleşide bulunmak üzere Alanya’ya geldi.
Altay Türklerinin Ruhani Lideri Akay Kine, Türklerin Ata Kültürü, Türk Mitolojisi, Günümüzde Türklerin Dünya Görüşü,  Şamanizm ile Gök Tanrı Arasındaki Farklar, Türk Kadınının Aile, Toplum ve Devlet İçerisindeki Rolü gibi konular başta olmak üzere birçok konuda söyleşide bulunmak için Alanya’ya geldi. Akay Kine programı 11 Kasım Perşembe günü 14.00’da Alanya Kültür Merkezi’nde (AKM) yapılacak.
‘HALKA AÇIK ETKİNLİK OLACAK’
Konuyla ilgili bilgilendirmede bulunan Organizatör Sibel Esener, “Dünyanın birçok kesiminde yaşayan milletlerin coğrafi konumu, inanç ve kültürleri zaman içerisinde değişime uğruyor. Bu kaçınılmaz bir durum olsa da milletlerin mitolojilerine ve ata kültürlerine sahip çıkmalarını önemsiyorum. Bu sebeple Akay Kine’yi bölgemize davet ettim. Eşiyle birlikte Alanya’ya gelmiş olmasının hepimiz için değerli ve iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Tüm halkımız ücretsiz söyleşimize davetlidir. Katılımcılarımız, program sonundaki soru-cevap bölümünde Akay Kine’ye diledikleri soruyu sorabilme fırsatı yakalayacaklar” dedi.

 

REKLAM ALANI