enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0386
EURO
37,8608
ALTIN
2.800,80
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Ak Parti’ye en büyük darbe içeriden

Ak Parti’ye en büyük darbe içeriden
REKLAM ALANI
22.01.2019
1.108
A+
A-

15 Temmuz darbe girişiminden sonra, darbenin siyasi ve iş adamı ayakları için soruşturmalar devam ediyor. Bugüne kadar feto soruşturmaları kapsamında gözaltına alınan ve daha sonra ise beraat edenlerin iç hesaplaşmaları gün yüzüne çıkmaya başladı.

Fetocu olduğu iddiası ile gözaltına alınan ve daha sonra da yargılanması devam eden Ak Parti eski ilçe başkanı ve halen Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ALTSO) Mehmet Şahin, beraat ettikten sonra kendisine iftira atanlardan hesap sormaya hazırlanıyor. 15 Temmuz sonrası kendisi hakkında savcılıklara ifade verip iftira attığını iddia ettiği kişiler hakkında dava açmak üzere avukatlarına talimat verdiğini açıklayan Şahin, hiçbir iftira cevapsız ve cezasız kalmamalı dedi.

Kendisi hakkında iftira atanların artık düşünmesi gerektiğini söyleyen Mehmet Şahin,” Beni esas üzen konu bunları yapanların bir zamanlar aynı safta olduğum insanlar olması” diyerek üzüntülerini belirtti.

Bu kişilerin daha önce Ak Parti saflarında siyaset yapmış, partinin ileri gelenleri olduğu iddia ediliyor. Bu arada konunun yerel seçimlerin hemen öncesinde gündeme getirilmesi ise siyasi çevreler tarafından çok manidar bulunuyor.

Mehmet Şahin’in CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı tarafından Belediye Başkan Adayı gösterilmesi ve son zamanlarda ki samimiyetleri dikkat çekiyor. Konunun seçim öncesi gündeme gelmesi Çorbacı’nın siyasi başarısı olarak yorumlanırken, Şahin’in Ak Partiden Belediye Başkan Adayı gösterilmemesine karşı intikamı olarak nitelendiriliyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.