enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9971
EURO
38,0394
ALTIN
2.833,69
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

AK PARTİNİN HIZINA YETİŞİLMİYOR 

AK PARTİNİN HIZINA YETİŞİLMİYOR 
REKLAM ALANI
22.09.2021
267
A+
A-

Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı İlçe Başkanı Mustafa Toklu başkanlığında, yönetim olarak Antalya Milletvekilleri ve bürokratlarla birlikte Alanya’nın sorunları ve geleceği ile ilgili toplantı üzerine toplantı yapıyor. Bir taraftan bölge muhtarlarını dinleyerek sorunlar hakkında bilgi alan Başkan Toklu, sorunları Milletvekilleri ve konu ile ilgili bürokratlarla birlikte masaya yatırarak çözüm üretiyorlar.

Söz konusu toplantılardan fırsat bulan İlçe Başkanı Mustafa Toklu, sosyal medya üzerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi veriyor.

En son yaptığı açıklamada,

“Bölge muhtarlarımızdan gelen talepler doğrultusunda; İl Başkanımız İbrahim Ethem Taş, MKYK Üyemiz, Antalya Milletvekilimiz Tuba Vural Çokal, Milletvekillerimiz İbrahim Aydın, Kemal Çelik , Dışişleri Bakanlığı Başdanışmanı Mustafa İpek, CK Genel Müdürü Bahadır Müdüroğlu ve bölge muhtarlarımızla bir araya gelerek CK’nın kırsala ve yaylalarımıza yaptığı ve yapacağı yatırımların değerlendirmesini gerçekleştirdik”diye bilgi verdi.

Toplantı ile ilgili sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan Ak Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik ‘de

“Milletvekillerimiz, İl Başkanımız, İlçe Başkanımız ve Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ. (CK) Genel Müdürümüz Bahadır Müdüroğlu’nun katılımıyla Alanya İlçemizin enerji sorunları, muhtarlarımızın talepleri ve çözümleri konusunda istişarelerde bulunduk” diye toplantı hakkında bilgi verdi.

REKLAM ALANI