enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9894
EURO
37,8372
ALTIN
2.820,49
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Parçalı Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Hafif Yağmurlu
30°C

Ak Parti’de Fetö Çamuru

Ak Parti’de Fetö Çamuru
REKLAM ALANI
26.01.2019
991
A+
A-

Ak Parti eski İlçe Başkanı ve halen Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı olan Mehmet Şahin, 15 Temmuz kalkışması sonrası FETÖ üyesi suçlaması ile gözaltına alınmasına neden olduklarını iddia ettiği, eski Ak Partili yöneticiler suçlamalarında ısrar ediyorlar.

Kendini o dönem savcılığa şikâyet eden kişileri isim vermeden kumpasçı ve iftiracı diye niteleyip mahkemede hesaplaşacağını söyleyen Şahin’e cevap gecikmezken siyaset arenası birden ısındı. Bugüne kadar fetö’nün siyasi ayağının karanlıkta kaldığını söyleyen Millet İttifakının tarafları, siyasi ayak ortaya çıktı demeye başladılar.

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, suçlamadan aklandığını belirterek kendisini suçlayanları kumpasçı, iftiracı olmakla suçlayıp mahkemede hesaplaşacağını söylerken, suçladığı kişilerden olduğu iddia edilen Musa Özdemir ise hesaplaşacağı günü beklediğini söyledi. Tosmur eski Belediye Başkanı olan ve 15 Temmuz sonrası gözaltına alınıp serbest bırakılan işadamı Musa Özdemir, kumpasçı veya iftiracı olmadığını belirterek yaptığı şikâyeti belgeyle ispatladığını ancak Şahin’in nasıl takipsizlik kararı aldığını anlamadığını söyledi.

“FETÖ MAKBUZUNDA İMZAN NE ARIYOR BAY ŞAHİN”

Bu arada Musa Özdemir’in elinde olduğunu ve şikayet dosyasına koydurduğunu iddia ettiği fetö makbuzunda ki,Fetö imamı ile birlikte atılan ıslak imzanın açıklaması da Mehmet Şahin’den bekleniyor.

Yerel seçimlere iki ay kala Mehmet Şahin’in çıkışını çok manidar bulan siyasi çevreler ise, Şahin’in siyasi hırsı uğruna kendi ayağına sıktığını söylüyorlar. Ak Partili yöneticilerin birbirlerini fetöcü veya kumpasçı, iftiracı diye suçlamaları ateş olmayan yerden duman çıkmaz sözünü gündeme getirirken, Ak Parti yöneticileri sessizliğini koruyor. Başkan Erdoğan’ın bugün Antalya’da açıklayacağı belediye başkan adaylarından sonra Alanya Ak Parti içinde hesaplaşmanın başlayacağı ve Bakan Çavuşoğlu’nun konuyu nasıl değerlendireceği merak konusu.

Cumhur İttifakı’nın diğer ortağı MHP’de ise konu ittifakın zarar görmemesi için gündeme getirilmemeye çalışılıyor. Cumhur ittifakının her iki tarafının da Mehmet Şahin ile konuyu görüşmek için uygun zamanı kolladıkları söyleniyor.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.