enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1121
EURO
38,1138
ALTIN
2.862,67
BIST
9.963,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Hafif Yağmurlu
30°C
Antalya
30°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Açık
31°C

MÜSİAD’DAN YENİ EĞİTİM YILI İÇİN MESAJ

MÜSİAD’DAN YENİ EĞİTİM YILI İÇİN MESAJ
REKLAM ALANI
A+
A-

Yeni eğitim-öğretim dönemi için MÜSİAD Alanya Şubesi Eğitim Sorumlusu Hasan Ahlatçı, öğrencilere ve öğretmenlere başarı dileğinde bulundu. 

2023-2024 eğitim öğretim döneminin ülkemize hayırlı olmasını temenni ederim diyen Hasan Ahlatçı “İlköğretim Haftasını kutluyor, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiasına başarılı bir yıl diliyorum” dedi. 

“BİRLİKTE BAŞARILI OLURUZ’

‘Amaç; hayat boyu eğitimi benimseyen, modern dünyada söz sahibi olabilen nesil yeriştirmek” diyen Ahlatçı, “Eğitimden aldığı güçle yoğun rekabet ortamının şartlarına uyum sağlayabilen, bağımsız düşünebilen ve sorgulayan bireyler yetiştirmemiz gerekir. Bir öğretmen, idareci veya anne-baba  tek başına bütün olumsuzlukları ortadan kaldırması düşünülemez. Bizler  ancak bir araya gelirsek olumlu neticeler elde edebiliriz” temennisinde bulundu. 

‘BİLGİ VE AHLAR BİRLİKTE DEĞERLİDİR’

Ahlatçı, “Yeni bir eğitim ve öğretim dönemine başladığımız bu anlamlı haftada, ülkemizin geleceği olan çocuklarımıza bilginin ancak ahlak ile bir araya geldiğinde faydalı olduğunu tekrar hatırlatmalıyız. Ahlaklı nesiller yetiştirmek ancak fedakar eğitimciler ile mümkündür. Bu konuda en önemli görev eğitimcilere düşmektedir” diyerek öğretmenliğin önemine vurgu yaptı. 

‘CEFAKAR EĞİTİMCİLERİMİZİ ANIYORUM’

‘Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş bulunan, fedakarca görevini ifa ederken şehitlik makamıyla şereflenen, gazilik unvanıyla onurlanan eğitim camiamızın aziz neferlerini saygı ve şükranla yad ediyorum’ diyerek eğitim ve müreffeh bir gelecek uğruna mücadele edenleride unutmayan Ahlatçı, eğitim öğretim hizmetlerinde katkısı olan her bireye ve öğrencilere başarı dolu yıl diledi.

REKLAM ALANI