enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9894
EURO
37,8372
ALTIN
2.820,49
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Parçalı Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Hafif Yağmurlu
30°C

ADVENTURE OFFROAD TEAM EKİBİNE ÖZEL DAVET 

ADVENTURE OFFROAD TEAM EKİBİNE ÖZEL DAVET 
REKLAM ALANI
16.02.2022
267
A+
A-

19 Şubat Cumartesi günü Karaman, Ermenek’te gerçekleştirilecek olan Kış Festivaline Alanya’nın Adventure Offroad Team ekibi özel olarak davet edildi. Ermenek Belediye Başkanı tarafından özel olarak davet edilen Adventure Offroad Team ekibi tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Karaman ilinin Ermenek ilçesinde 19 şubat cumartesi gün’ü bir ilk olarak düzenlenecek olan bu kar festivali bölgenin kış turizmi için büyük önem taşıyor.

Ermenek kaymakamlığı öncülüğünde düzenlenen festival tüm halk’a açık olarak yakın il ve ilçelerden de katılım sağlanması bekleniyor.

Bunun üzerine Alanya’nın ilk resmileşen derneği Adventure Offroad Team olarak Ermenek belediye başkanı tarafından özel davet edilerek kış ve doğa turizmi için desteklenmesini istendi.

Bunun üzerine Adventure Offroad Team olarak böyle bir organizasyon’a dahil olmak için şimdiden hazırlıklara başladık ve festivalde Alanya’yı başarıyla temsil edeceğiz”

REKLAM ALANI