enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
32°C
Antalya
32°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C

Adınla bin yaşa, Yeni Alanya..

Adınla bin yaşa, Yeni Alanya..
REKLAM ALANI
04.09.2018
1.913
A+
A-

Alanya’nın ilk Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Arıkan Dim tarafından, okurlarıyla ilk kez 1 Eylül 1968 de buluşturulan ve o günden bugüne kadar  51 yıldır yayın hayatına ara vermeden devam eden, Yeni Alanya Gazetesi yeni yaşını okurları ile birlikte kutlayacak. Sönmeyen basın meşalesini  babasından devralan Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Ali Dim,  Gazetenin yanı sıra yeni nesil televizyon Dim Veb TV’yi de,Dim Medya A.Ş bünyesine katarak medya dünyasında ki başarılarını sürdürmüştür. Yeni Alanya Gazetesinin 51. kuruluş yıl dönümü ile birlikte Dim Veb  Televizyonun 1. Yaşı da kutlanacak.

8 Eylül Cumartesi günü, Bektaş mahallesi, Tavşandamı parkındaki Rabbit restoran da gerçekleşecek olan kutlama programı saat 20.00’ de 51 yılda, 51 Yeni Alanya sergisinin açılışıyla başlayacak. Kokteyl den sonra ise Yeni Alanya ve Dim Veb TV’nin yıldönümü sunumları ile birlikte “50 Yılda Alanya” kitabının tanıtımı gerçekleştirilecek.

Kutlamalara Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun yanı sıra KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ile birlikte 40 gazeteciler cemiyeti başkanı, Alanya protokolü ve kalabalık davetli topluluğunun katılması bekleniyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.