enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0169
EURO
38,0176
ALTIN
2.827,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

HASAN ÇAVUŞOĞLU:”GİDEN GİDER KALAN KALIR”

HASAN ÇAVUŞOĞLU:”GİDEN GİDER KALAN KALIR”
REKLAM ALANI
08.07.2020
442
A+
A-

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Galatasaray’ı 4-1 yendikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

“AVRUPA’YA GİTMEK İSTİYORUZ”

Galatasaray galibiyetini değerlendiren Hasan Çavuşoğlu, “Kupada final oynayacağız, ligde de devam ediyoruz. 3 maçta 7 puan almamız önemli. Sonuna kadar gideceğiz. İnşallah mutlu sona ulaşırız. Umarım Avrupa yolu açılır ve tarihimizde böyle bir şey nasip olur. Türkiye’nin en çok şampiyonluğu olan takımı ile oynadık. Türkiye’nin en çok şampiyonluğunu elde etmiş takımını yenmek kolay değildi. Papiss Cisse gerçekten çok iyi bir futbolcu, her bakımdan iyi bir karakter. Pandemi sonrasına da iyi başlangıç yaptı. İnşallah gol kralı olma yolunda.” dedi.

N’SAKALA – BEŞİKTAŞ AÇIKLAMASI

Beşiktaş’ın gündeminde olan Fabrice N’Sakala ile ilgili gelen soruyu yanıtlayan Hasan Çavuşoğlu “Fabrice N’Sakala için açıklama yaptık, daha konuşmaya gerek yok. sözleşmesi biten futbolcuyla görüşebilirler ama kulübüyle anlaşma zemini varken araya girmeleri hoş değil. Ne Beşiktaş’la ne de Galatasaray’la ya da başka takımla sorun yaşamak istemeyiz.” diye konuştu.

EROL BULUT VE FENERBAHÇE YANITI

Fenerbahçe ile adı geçen Erol Bulut’la ilgili soruyu da yanıtlayan Hasan Çavuşoğlu “Erol Bulut’a teklifimizi daha önce yaptık ama anlaşma yok. Erol Hoca da başka takımdan teklif almadığını söyledi. Bunlar oturulur konuşulur, hayırlısıyla lig bitsin, gitmek isteyenler gider, kalmak isteyenler kalır.” açıklamasını yaptı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.