enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2308
EURO
37,0045
ALTIN
3.022,06
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
26°C
Antalya
26°C
Açık
Çarşamba Açık
26°C
Perşembe Açık
27°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C

TURİZM SEKTÖRÜNÜN GELECEĞİ TARTIŞILDI

TURİZM SEKTÖRÜNÜN GELECEĞİ TARTIŞILDI
REKLAM ALANI
06.06.2024
15
A+
A-

Alanya’da, turizm sektörünün önde gelen isimleri ve akademisyenler, Alanya Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü’nün gelecek stratejilerini değerlendirmek üzere bir araya geldi.

Toplantıya Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TURSAB) Alanya Bölge Temsil Kurulu 2. Başkanı Kerim Yılmaz, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burçin Cevdet Çetinsöz, Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Yönetim Kurulu Üyeleri Gökçe Aydoğan Ergün ve Alper Gencelli gibi sektörün önde gelen isimleri katıldı.

GÜNCEL GELİŞMELER VE GELECEK STRATEJİLER TARTIŞILDI 

Sektör profesyonelleri ve akademisyenler, turizm sektörünün dinamikleri, eğitimdeki yenilikler ve öğrencilerin sektöre entegrasyonu gibi önemli konuları tartıştılar. Bölümün gelecek planları ve stratejileri hakkında detaylı bilgiler verilirken, sektör temsilcilerinin görüş ve önerileri dikkatle dinlendi.

SEKTÖR İLE GÜÇLÜ BAĞLAR SÜRDÜRÜLÜYOR 

Alanya Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Nihan Sidar, toplantı hakkında şu bilgileri paylaştı: “Turizm sektörünün önde gelen isimlerinin ve akademisyenlerin buluştuğu toplantıda, sektördeki güncel gelişmeler ve Turizm İşletmeciliği Bölümü’nün gelecek stratejileri masaya yatırıldı. Katılımcılar, bölümün daha da güçlenmesine ve öğrencilerin sektöre daha donanımlı olarak hazırlanmasına büyük katkı sağlacak değerli fikir ve deneyimlerini paylaştı.  Etkinliğe katılan tüm dış paydaşlar ve konuklar, katkıları için teşekkür edilirken, bu tür buluşmaların üniversite ve turizm sektörü için büyük önem taşıdığı vurgulandı.

REKLAM ALANI