enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9959
EURO
38,0305
ALTIN
2.827,53
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

MEVLÜT ZAVLAK İYİ PARTİYİ YERDEN YERE VURARAK İSTİFA ETTİ

MEVLÜT ZAVLAK İYİ PARTİYİ YERDEN YERE VURARAK İSTİFA ETTİ
REKLAM ALANI
A+
A-

İYİ Partinin Alanya Belediyesi Meclis Üyesi Hacı Mevlüt Zavlak, sosyal medya hesabından açıklama ile mensubu olduğu partiye ağır eleştirilerde bulunarak partiden istifa ettiğini açıkladı.
İYİ Partinin, vatanın ve Alanya’nın sorunlarını giderecek bir yapı olmaktan uzaklaştığını belirten Zavlak, bugüne kadar kendisine destek olanlara teşekkür etti ve istifa ettiğini açıkladı.
Alanya Belediye Meclisi’nin İYİ Partili üyesi Hacı Mevlüt Zavlak, açıklamasında şu görüşlere yer verdi,
“Canım Alanya’mın güzel insanları;
beş yıl göz açıp kapayana kadar geçti ve sizlerin oylarıyla seçildiğim Alanya Belediyesi Meclis Üyeliği görevim dün yapılan Şubat meclisinin ardından sona erdi.
Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyerek, hakkı batıldan ayırma gayretimizden bir an olsun vazgeçmeden tamamladığımız bu beş yılın ardından, her şeyin gelip geçici olduğuna inandığımız bu Dünya’da aslonanın ardında hoş bir seda bırakmış olabilmek olduğuna inanarak üzerime aldığım görevi hakkı ile yaptığıma inanıyor ve bunun gururunu yaşıyorum.
Beş yıl boyunca Alanya’mız için birlikte çalıştığımız belediye başkanımız Sn.Adem Murat Yücel’e,meclis üyesi arkadaşlarıma,belediyemizin tüm personeline, mahallelerimizin hizmetkarı muhtarlarımıza, sesimiz olan Alanya basınına, beni bu onurlu göreve önererek Alanya’mıza hizmet etme fırsatı tanıyan İYİ Parti teşkilatlarına ve desteklerini her daim hissettiren siz hemşehrilerime teşekkür ediyorum.
Kıymetli dostlarım ben bu memleketin geleceğinden endişe duyan bir evladıyım.
Vatanımıza, milletimize ve şehrimize karşı duyduğum endişeleri giderebilecek bir yapının, şu an içinde bulunduğum platformda var olduğuna artık inancım kalmadığından, kuruluşundan beri içinde yar aldığım İYİ Parti üyeliğimi bugün itibariyle sonlandırdım.
Memlekete karşı duyduğum endişeleri giderebilecek bir siyasi yapıda yer alarak milletim için çalışma gayretim her zaman devam edecektir.
Yol uzun, hayat kısa. Vakti hayırlı işlere harcamak lazım. Allah’a emanet olunuz.”

REKLAM ALANI