enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0713
EURO
38,0672
ALTIN
2.832,60
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

YÜCEL VE ÇAVUŞOĞLU’NDAN DOĞAL GAZ MÜJDESİ

YÜCEL VE ÇAVUŞOĞLU’NDAN DOĞAL GAZ MÜJDESİ
REKLAM ALANI
A+
A-

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in Seçmen İletişim Merkezi’nin açılışında yaptıkları konuşmada, daha önce sözünü verdikleri doğal gaz ile ilgili müjdeyi yineleyen Önceki dönem Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ile Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Mart ayında ilk olarak üç mahallenin dogal gaza kavuşacağını söylediler. Açılışta konuşan Mevlüt Çavuşoğlu, “Seçmen İletişim Merkezimiz 31 Mart’ta inşallah hem Alanya’da hem de Antalya’da belediye başkanlık seçimlerini kazanmamıza vesile olacaktır. Burada kuracağımız iletişim ve vatandaşlarımızdan alacağımız tavsiyeler politikamıza yön verecektir. Seçime kadar Alanya’da coşkuyu devam ettireceğiz. 10 senedir Alanya’mıza yerel yönetim anlamında büyük hizmetleri olan Adem Murat Yücel kardeşimizin görüyoruz ki Alanya’ya olan aşkı, heyecanı azalmadığı gibi tam tersine her geçen gün daha da artıyor. Yeni projelerle Alanya’mızı şaha kaldıracaktır. Yerel hizmetlerde birlik beraberlik içerisinde güçlü olmamız gerekiyor. 5 senedir Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’mızın herhangi bir yerinde hizmetini görmedik. Biz şahıslarla uğraşmıyor, kötü demiyoruz ama hizmet görmedik. Bu yüzden Alanya Belediyemiz bu hizmetleri kendi bütçesi ve imkanları ile yapmak zorunda kaldı. Adem Murat Yücel kardeşimiz biraz önce doğal gazdan bahsetti.

Alanya’mız doğal gaz ile buluşuyor ama bugüne kadar buluşamamasının sebebi yol üstündeki bir CHP belediyesinin 1 sene engellemesi olmuştur. Ama her alanda daha yapacak çok işimiz var. Bu nedenle 31 Mart’ta sizlerden büyük bir destek bekliyoruz. Ne diyoruz; Alanya’da Adem Murat Yücel, Antalya’da Hakan Tütüncü. Alanya hazır ve kararlı.” dedi.


Açılışta yaptığı konuşmada doğal gaz ile ilgili mujdeyi yineleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, gelecek dönemde yapılacak projelerden de bahsetti. Alanya’nın doğal gaz altyapısına kavuşturulması, yeni okulların yapılması, spor alanlarının genişletilmesi ve kentsel dönüşüm projelerinin devam ettirilmesi gibi önemli adımların atılacağını duyurdu. Ayrıca, Alanya’nın ikili eğitim sisteminden tamamen kurtarılacağını ve eğitimde daha fazla yatırım yapılacağını belirtti. Yücel şunları söyledi; “Alanya’mızda bir hayali daha gerçeğe dönüştürdük. Alanya’mız doğal gaza kavuşuyor. Mart ayında Çıplaklı, Cikcilli ve Oba bölgesinde evlere doğal gaz verilmeye başlanacak. Daha sonra perdey pey tüm mahallelerimize doğal gaz bağlanacak. Geçtiğimiz 10 yılda; tüm enerjim, gücüm, aklım ve kalbimle, adım adım planlayarak, alın teri dökerek, durmadan, yorulmadan Alanya için çalıştım. Alanya daha güçlensin, daha yükselsin, daha ileri gitsin, daha güzelleşsin, daha da yücelsin diye karış karış her köşesine hizmet götürmenin mücadelesini verdik.”

REKLAM ALANI