enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0821
EURO
38,0427
ALTIN
2.836,59
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Perşembe Çok Bulutlu
30°C
Cuma Yağmurlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C

ESENYURT KATLİAMININ SANIKLARINDAN BİRİ YAKALANDI

ESENYURT KATLİAMININ SANIKLARINDAN BİRİ YAKALANDI
REKLAM ALANI
A+
A-

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde bir tekel bayisine silahlı saldırı düzenlenmiş ve saldırıda, Batuhan Bayındır (20) ile Yunus Emre Erzen (24) hayatını kaybetmiş, Yusuf Erzen (21) ise yaralanmıştı.

Saldırı saat 00.15 sıralarında Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen şüpheliler araçla Batuhan Bayındır, Yunus Emre Erzen ve Yusuf Erzen’nin bulunduğu tekel bayisine geldi. Tekel bayisinde çıkan tartışmanın büyümesi üzerine, şüpheliler yanlarında getirdikleri silahlarla Batuhan Bayındır, Yunus Emre Erzen, Yusuf Erzen ateş açıp kaçtılar.

Silah seslerini duyan çevredekilerin ihbarı üzerinde olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrollerde, Batuhan Bayındır ile Yunus Emre Erzen’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı Yusuf Erzen, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye sevk edildi.

AYNI TEKEL BAYİ İKİ AY ÖNCE DE SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI 

Aynı tekel bayisine 2 ay önce de benzer bir silahlı saldırının düzenlendiği, saldırıda ölü ve yaralanın olmadığı öğrenildi.

Olaya ilişkin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

SALDIRGANLARDAN BİRİ GÖZALTINA ALINDI

T24’ün haberine göre, Esenyurt cinayetiyle ilgili bir kişi gözaltına alındı.

REKLAM ALANI