enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0169
EURO
38,0176
ALTIN
2.827,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

ÖMER ERDOĞAN:”4-0 GİBİ BİR SKORLA AYRILDIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

ÖMER ERDOĞAN:”4-0 GİBİ BİR SKORLA AYRILDIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUM”
REKLAM ALANI
20.05.2023
40
A+
A-

Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, 4-0’lık Kayserispor galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, “Oyun planımız 90 dakika boyunca çok iyi tuttu. Çok önemli bir deplasmanda 4-0 gibi bir skorla ayrıldığımız için çok mutluyum” dedi.

Maç sonunda düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Ömer Erdoğan skordan duyduğu memnuniyeti dile getirerek futbolcularını tebrik etti. Erdoğan, “Bizim için hem puan olarak hem de son haftalara girerken çok önemli bir maçtı. Buraya gelirken de açıkçası rakibimizin güçlü tarafını çok iyi analiz ettik. Oyuncularımız da sağ olsun ilk dakikalardan itibaren inanılmaz disiplinli bir şekilde oyun planına sadık kaldılar. Birinci ve ikinci bölge arası kompakt bir şekilde özellikle takım savunmasını çok iyi yapıp kazandığımız toplarla da çabuk oyuncularımızdan faydalanmayı düşünüyorduk. Oyun planımız 90 dakika boyunca çok iyi tuttu. Çok önemli bir deplasmanda 4-0 gibi bir skorla ayrıldığımız için çok mutluyum. Başta oyuncularımı tebrik ediyorum, emeklerine sağlık. Sahada inanılmaz bir mücadele verdiler 90 dakika boyunca. Oyuncularım, 4-0 olduktan sonra da hiçbir şekilde disiplinden kopmadan aynı ciddiyetle oynadılar. Çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI