enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9971
EURO
38,0394
ALTIN
2.833,69
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

ÖMER ERDOĞAN:”GALİBİYETLE BAŞLAMAK ÇOK ÖNEMLİ”

ÖMER ERDOĞAN:”GALİBİYETLE BAŞLAMAK ÇOK ÖNEMLİ”
REKLAM ALANI
28.04.2023
67
A+
A-

Spor Toto Süper Lig’de 32. haftasında Corendon Alanyaspor ile HangiKredi Ümraniyespor karşı karşıya geldi. Kırbıyık Holding Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 1-0 kazandı.

Corendon Alanyaspor ile ligde ilk maçına çıkan teknik direktör Ömer Erdoğan, “Galibiyetle başlamak çok önemli. Uzun süredir galibiyet hasreti çeken bir takım. Bunun hasretiyle beraber çok tedirgin bir takım. Bugün de gördünüz bildiğimiz Alanyaspor bu değil ama uzun süredir böyle git gel yaşayan grupla geldiğimizde karşılaştık. Ben onlara dedim. Ben size bu saatten sonra fiziksel olarak yükleme yapamam zaten sizin fiziksel olarak bir probleminiz yok. Mental olarak kendi beklentilerinize cevap vermediğiniz duygusuyla oynuyorsunuz. Ama 6 tane kritik maç var. Ligin tam kritik bir yerindeyiz. 35 puan kurtarmış değil. Son haftalara giriyoruz. Bir an önce puanları toplarsak bununla beraber özgüvenimiz de gelecek daha iyi futbol oynayacağız.” dedi.

“6 haftalık süreçte harikalar yaratmamı beklemeyin dedim”

Alanya’daki geleceğiyle ilgili de konuşan Erdoğan, “Geldiğimde başkanla açık açık konuştum. Bu 6 haftalık süreçte harikalar yaratmamı beklemeyin dedim. Daha imzalamadan konuştum. Analizi yaptım. Gördüğüm neler daha iyi yapılabilir raporu sundum zaten.” dedi.

REKLAM ALANI