enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0713
EURO
38,0672
ALTIN
2.832,60
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

BİLAL GÖMEÇ’DEN TEPKİ ÇEKEN AÇIKLAMA

BİLAL GÖMEÇ’DEN TEPKİ ÇEKEN AÇIKLAMA
REKLAM ALANI
08.11.2022
203
A+
A-

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Bilal Gömeç en son gelişmelerden sonra kamuoyuna yaptığı basın açıklaması adı altında duyuru tepkilere neden oldu.

Yaptığı duyuruda İlçe seçim kurulu başkanı hakimi yanlış karar almanın yanında, yanlı olmakla niteleyen Gömeç’in açıklaması kamuoyu tarafından maksadını aşan ifade olarak nitelendirilirken tüm adaylara sağduyu çağrısı yapıldı.

Başkan adayı Bilal Gömeç’in tepki çeken basın açıklaması şöyle,

 

” ALTSO seçimlerinde bugün itibarıyla gelinen noktada seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından yaşananları ve bunun ilgili rakibimiz tarafından kamuoyuna yanlış anlatılmasını hayretle izliyoruz.

Aday olduğumuz ilk günden itibaren etik değerlere büyük önem vererek, saygın bir seçim stratejisi izleyerek, Alanyamıza yakışır seçim yaşatmak için azami gayret sarf ettik.

Seçim sonuçlarını saygı ile karşılayarak ofislerimize ve evlerimize döndük. 1 gün sonra İlçe Seçim Kurulu, 7. meslek komitesi seçiminin berabere bitmediğini, kura çekimi sonrasında kırmızı liste olarak 2 meclis üyesi kazandığımızı ALTSO Genel Sekreterliği’ne bildirerek, sonuçların bu şekilde askıya çıkartılmasını resmi olarak istedi.

Askıya çıktıktan sonra Eray Erdem grubu buna itiraz etti. Seçim Kurulu ‘Pardon, biz hata yaptık’ dedi. Bize göre ilgili hakim seçim yönetmeliğini hiçe sayarak, İlçe Seçim Kurulu’nun doğru yaptığı bir kura uygulamasını, tamamen şahsi ve yanlı bir karar vererek, yeniden kura kararı aldı. Bu kurada 1 meclis üyesi bize, 1 meclis üyesi Eray Erdem grubuna çıktı.

İlçe Seçim Kurulu ve ilgili hakimin almış olduğu yanlı ve yanlış kararla ilgili olarak itiraz haklarımızı en üst yargı organlarına taşıyarak hakkımızı sonuna kadar arayacağız. Kamuoyuna duyurulur. Bilal Gömeç ve ekibi.”

REKLAM ALANI