enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0213
EURO
38,0594
ALTIN
2.833,01
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

TUNAHAN TOKSÖZ’DEN KAZANAN RAKİBİNE TEBRİK, ALANYA’YA TEŞEKKÜR

TUNAHAN TOKSÖZ’DEN KAZANAN RAKİBİNE TEBRİK, ALANYA’YA TEŞEKKÜR
REKLAM ALANI
06.11.2022
339
A+
A-

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adaylarından Tunahan Toksöz seçim çalışmaları sürecinde rakiplerine ve Alanya halkına gösterdiği sevgi ve saygıyla gönüllerin başkanı olmayı hak eden aday oldu.

Seçim süresi içerisinde her gönüle dokunan, herkesin gönlünü kazanan Toksöz, seçim sonrasıda kaybetmesine rağmen yaptığı açıklamayla tüm Alanya’nın takdirini kazandı.

Rakiplerine fark atarak seçimi kazanan rakibi Turizmci iş insanı Eray Erdem’i öncelikle tebrik eden Tunahan Toksöz, açıklamasında şunlara yer verdi,

“Seçimin kazananını tebrik ediyorum. İş insanlarımızın oylarıyla kazanan şehrimiz olmuştur. Biz arkamıza siyaseti almadık, kendi mücadelemizi en güzel şekilde gerçekleştirdik. Kendimin ve ekibimin başarılı olduğuna inanıyorum. Hakkınızı helal edin. Bizim Alanya’ya olan sevdamız bitmez, aynı şekilde ve aynı tutkuyla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu şehre bundan sonra neler kazandırabileceğimizi düşünecek önümüzde uzunca bir vakit var. Bu vaktin her gününü en verimli, en dolu şekilde değerlendireceğiz. Aylardır sahadan toplandığımız verileri ekip arkadaşlarımızla dikkatle inceleyeceğiz.  Alanya’mıza hizmet etmeye, en iyi şekilde katkı sunmaya devam edeceğiz. Çok değerli aileme, kıymetli ekip arkadaşlarıma ve destekleriyle yanımızda duran tüm iş insanlarımıza teşekkür ediyorum.” ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz’ün yeşil listesi  24 komiteden 4 komiteyi kazandı. 12 meclis üyesi elde etti.

REKLAM ALANI