enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0713
EURO
38,0672
ALTIN
2.832,60
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

FENERCİOĞLU ADINA YAKIŞIR ŞÖLEN

FENERCİOĞLU ADINA YAKIŞIR ŞÖLEN
REKLAM ALANI
04.08.2022
922
A+
A-

Alanya’nın tanınmış,sevilen hayırsever iş insanı, Fenercioğlu İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Aycan Fenercioğlu ve eşi Eczacı Naz Fenercioğlu ile birlikte Alanya’nın farklı mahallerinden 120 çocuğu sünnet ettirdi.
Alanya’nın mülki ve askeri devlet erkanının yanı sıra, STK başkanlarının katıldığı yoğun ilgi gösterilen nezih davetli topluluğunun eşlik ettiği sünnet töreninde herkesin mutluluğu yüzlerinden okunuyordu.
Sünnet töreni ile ilgili açıklama yapan Aycan Fenercioğlu,
“Bugün Alanya’mızın farklı mahallerinden 120 evladımızın sünnet törenini gerçekleştirdik. Bu özel günümüzde yanımızda olan Sn. Kaymakamımız Dr. Fatih Ürkmezer”e, Emniyet Müdürümüz Sn. Murat Kenan Patat”a, Alanya İlçe Jandarma Komutanımız Sn. Yarbay Burak Mindivanlı”ya, Sahil Güvenlik Komutanımız Sn. Yüzbaşı Çağatay Avcı ”ya, İlçe Müftümüz Sn. Dr İhsan İlhan ile diğer kurum müdürlerimiz ve Oda Başkanlarımızın hepsine ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Ayrıca yanımızda olan ve bizi bugünde yalnız bırakmayan Kıymetli Büyüğümüz ALTSO Başkanımız Sn. Mehmet Şahin’e teşekkürü bir borç bilirim. Erkekliğe bugün ilk adımı atan evlatlarımızın, Vatanımıza ve Milletimize faydalı bir birey olmasını temenni eder, hepsine bir ömür sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum” dedi.

REKLAM ALANI